Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πόρτα



Νοσοκομείο Λάρισας: Πόρτα έπεσε πάνω σε ακτινολόγο – «Έτρεμα σαν το ψάρι, δεν μπορούσα να συνέλθω»

Η ακτινολόγος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που τραυματίστηκε όταν μια πόρτα στο ακτινολογικό εργαστήριο έφυγε από τη θέση της και έπεσε πάνω της, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «έτρεμα σαν το ψάρι, δεν μπορούσα να συνέλθω».



"Πόρτα" σε Γερμανίδες τουρίστριες που θέλησαν να επισκεφθούν την Ακρόπολη με προκλητική ενδυμασία...

«Πόρτα» από αρχαιοφύλακες της Ακρόπολης έφαγαν το Σάββατο 14 Γερμανίδες τουρίστριες με τη δικαιολογία ότι φορούσαν αρχαιοελληνική ενδυμασία που... ευτελίζει το χώρο!



Aπίστευτο:Έκλεψαν πόρτα φορτηγού στο νοσοκομείο Χανίων

Ο κάτοχος του αγροτικού, που το είχε αφήσει αρκετές ώρες για να βρεθεί δίπλα σε έναν ασθενή συγγενή του, δεν πίστευε στα μάτια του όταν πήγε να το πάρει και διαπίστωσε ότι η πόρτα είχε κάνει φτερά



Μέγκαν Μαρκλ σε κίνηση που ξάφνιασε: Η Κέιτ Μίντλετον δε θα το έκανε ποτέ δημόσια

Η κίνηση μπορεί να δείχνει πολύ κοινότυπη ωστόσο προκάλεσε πάμπολλα σχόλια σήμερα στη Βρετανία: η Μέγκαν, η δούκισσα του Σάσεξ, έκλεισε η ίδια την πόρτα της στο αυτοκίνητο.



Μπήκε πρώτη φορά σε αεροπλάνο και προκάλεσε πανικό με το λάθος του

Πανδαιμόνιο προκλήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης της ινδικής εταιρείας GoAir που ξεκίνησε από το Δελχί με προορισμό την Πάτνα.

Οι επιβάτες που επέβαιναν στο αεροπλάνο είδαν έντρομοι έναν νεαρό κοντά στα 30 να επιχειρεί να ανοίξει την πίσω πόρτα του αεροσκάφους!



Νότια Κορέα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πόρτα της πρεσβείας των ΗΠΑ

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη θύρα εισόδου της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα. Σύμφωνα με τη Daily Mail, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος είναι Βορειοκορεάτης, ο οποίος επιζητεί άσυλο στις ΗΠΑ.

Ο οδηγός είναι ένας 48χρονος άνδρας, ο οποίος μετά την πρόσκρουση βγήκε από το αυτοκίνητο και φώναξε αρκετές φορές «Βοηθήστε με».