Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Velvet Room στο Μπάγκειον | 25 Mαρτίου



Το Σάββατο 25 Μαρτίου, η Athens Bienalle φιλοξενεί το Velvet Room, μια από τις πιο πετυχημένες καλλιτεχνικές κοινότητες της Underground σκηνής της Αθήνας. Στα πλαίσια των μουσικών live που οργανώνει το Velvet, αυτή τη φορά θα απολαύσουμε στη σκηνή του ξενοδοχείου "Μπάγκειον" στην Ομόνοια, τρία φρέσκα μουσικά σχήματα στα οποία επικρατεί το θηλυκό στοιχείο. Ο λόγος για τους Colorgraphs, τη Marthilia Svarna και την Emi Path.

Colorgraphs:
Το Colorgraphs είναι ένα μουσικό project με κύριο σημείο αναφοράς τη φωνή. Ξεκίνησε το 2012 στο υπνοδωμάτιο της Σήλιας κι εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016. Πλέον απαρτίζεται από looper & fx, κοντραμπάσο και τύμπανα. Κύρια και δυνατά στοιχεία του ήχου είναι η ηλεκτρονική μουσική και η τζαζ, στην πραγματικότητα όμως είναι πολλά περισσότερα. 

https://www.youtube.com/watch?v=2f4XyQ8qogk
https://www.facebook.com/colorgraphs/?pnref=story

Marthilia Svarna:
Η Marthilia Svarna ξεκίνησε ως solo act πιάνο-φωνή το 2011 λέγοντας ιστοριες. Τον τελευταίο χρόνο ο ήχος του πρότζεκτ βάρυνε, με την προσθήκη τριών αγοριών, διατηρώντας το θεατρικό ύφος και τις σκοτεινές διαθέσεις των ιστοριών της.

Κιθάρα - Κωνσταντίνος Κωνιός
Μπάσο - Χρήστος Μηταράς
Ντραμς - Κώστας Στεργιου

https://www.youtube.com/watch?v=IBjZZeOoa84
https://www.facebook.com/marthilia.svarna


Emi Path:
Η Εmi Path γράφει συνθέσεις επηρεασμένες από τις σουρεαλιστικές εικόνες που μπορεί να δημιουργήσει το μυαλό και φτιάχνουν μια ατμόσφαιρα που μοιάζει ονειρική με σκοτεινά νοήματα.

πιάνο, φωνή - Emi Path
κιθάρα - Alessandro Giovanetto
μπάσο - Νικόλας Παπαχρονόπουλος
ντραμς - Στέφανος Ζακόπουλος
βιολί - Ηλίας Σδούκος

https://www.youtube.com/watch?v=D7rHZ4XOXzc
https://www.facebook.com/emipath/?fref=ts

Mετά το live θα ακολουθήσει dj set με την Valisia Odell.

Το event στο Facebooκ:
https://www.facebook.com/events/1853272201587159/