Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Marthilia Svarna & Glass Rebel LIVE at Boiler



Την Πέμπτη 20 Απριλίου, το Boiler φιλοξενεί για άλλη μια φορά δύο φρέσκα, πολλά υποσχόμενα μουσικά σχήματα. Ο  λόγος για τη Marthilia Svarna η οποία ξεκίνησε δυναμικά τις εμφανίσεις με τη μπάντα της στην αρχή του 2017 -αξιοσημείωτο το οπτικοακουστικά εντυπωσιακό performance της 25ης Μαρτίου στο Velvetroom στο Μπάγκειον- και συνεχίζει ακάθεκτη, αλλά και για τους Glass Rebel οι οποίοι μας εντάσσουν στο καλοκαίρι που έπεται, με τις δροσερές ηχογραφημένες δουλειές τους που ήδη κυκλοφορόυν, αλλά και με ένα λάιβ που σίγουρα θα μας συνεπάρει..

 

H Marthilia Svarna ξεκίνησε ως solo act πιάνο-φωνή το 2011, λέγοντας ιστορίες. Τον τελευταίο χρόνο, ο ήχος του πρότζεκτ βάρυνε με την προσθήκη τριών αγοριών, διατηρώντας, όμως, το θεατρικό ύφος και τις σκοτεινές διαθέσεις των ιστοριών της.

Αυτό που έχει προκύψει λοιπόν, είναι μάλλον το παράνομο παιδί της underground βρώμικης μουσικής σκηνής, με τον παράδοξα λαμπερό κόσμο των καμπαρέ - για περισσότερες πληροφορίες (και ιστορίες), βρείτε μας on stage. Να είστε έτοιμοι για χορό.

drums – Κώστας Στεργίου
bass – Χρήστος Μηταράς
guitar – Κωνσταντίνος Κωννιός

https://www.facebook.com/marthilia.svarna
https://www.youtube.com/marthiliasvarna/videos

 


Οι Glass Rebel είναι ένα Εlectrο/Νew Wave project από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2016 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της Electrο/Pop digital single“Trees’’ στο οποίο μοιράζονται τα φωνητικά με τo γυναικείο Electro ντουέτο των Marsheaux. Τον Aπρίλιο του 2017 κυκλοφορεί ψηφιακά το Synth Sci-Fi theme ’’Suntan’’ και το“Trees/Suntan” σε 7” βινύλιο από την Amour/EMI Records, με ευρωπαϊκή διανομή από την Audioglobe.

Τον Μάιο του 2017, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο double A-Side 7’’ βινύλιο το οποίο θα περιέχει δύο νέες ιδιαίτερες συνεργασίες.

Η μπάντα μόλις τελείωσε τις ηχογραφήσεις του 3ου 7'' βινυλίου που αναμένεται το Φθινόπωρο, ωστόσο παραμένει στο στούντιο, δουλεύοντας πάνω σε νέο υλικό και προετοιμάζεται για επερχόμενες συναυλίες. Νιάου.

https://glassrebelmusic.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/glassrebelmusic/
https://soundcloud.com/glassrebel

 

FacebookEvent:

https://www.facebook.com/events/688252821362233/?ti=icl