Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Σοκάρει η αλλαγή της Κρίστλ από τη Δυναστεία. Εξαρτημένη από το αλκοόλ η Λίντα Εβανς! [photo]



Στην τηλεοπτική σειρά «Δυναστεία» ήταν μια ... θεά! Η Λίντα Έβανς -από το 1981 μέχρι το 1989- έγινε πασίγνωστη για το ρόλο της πλούσιας και καλοσυνάτης «Κρίσταλ», την οποία παίδευε η μέγαιρα Τζόαν Κόλινς. Σήμερα, στα 74 της χρόνια η Έβανς δείχνει αγνώριστη και αρκετά ταλαιπωρημένη.

 

 

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και βίντεο που δημοσίευσε το Radar online, η Λίντα Έβανς συνελήφθη, πριν από τρία χρόνια να οδηγεί υπό την επήρεια χαπιών (στην αρχή θεωρήθηκε ότι μπορεί να ήταν και μεθυσμένη) και κατάφερε να το κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα. Ωστόσο, η σύλληψή της αποκαλύφθηκε και δημοσιεύτηκαν μάλιστα και στιγμιότυπα από την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

 

 

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός πήγαινε σε ραντεβού που είχε με τον γιατρό της στην Ουάσιγκτον, όταν τη σταμάτησε η αστυνομία. Στο αμάξι της βρέθηκαν 29 χάπια ενώ η ίδια είχε καταναλώσει 7 λέγοντας πως είχε τρομερούς πόνους στην πλάτη. O αστυνομικός, που κατάλαβε ότι η ηθοποιός ήταν ζαλισμένη, της έκανε τεστ για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

 

 

 

 

 

 

Στο πρόσφατο παρελθόν η Λίντα έχει απασχολήσει τις κοσμικές στήλες και τα περιοδικά με τις... αποτυχημένες της πλαστικές!