Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Σερ μισούσε τη μεγαλύτερή της επιτυχία!



Όταν ο δημιουργός του τραγουδιού «If I Could Turn Back Time» της το πρότεινε, αυτή τον έβρισε

Όταν ακούμε το όνομα της Σερ, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το κλασσικό «Believe» και φυσικά η μεγάλη της επιτυχία «Turn Back Time». Γυρίζοντας όμως τον χρόνο πίσω, η ίδια θα είχε δεύτερες σκέψεις για το τραγούδι που την καθιέρωσε στη μουσική βιομηχανία!

Σύμφωνα με τον δημιουργό του τραγουδιού, Diane Warren, όταν της το παρουσίασε για πρώτη φορά, αυτή το μίσησε. Μιλώντας στο «Τhe Hollywood Reporter», ο Warren εκμυστηρεύεται πως «κυριολεκτικά το μίσησε. Κρατώντας της το πόδι κατά τη διάρκεια επέμβασης της είπα πρέπει να το ηχογραφήσεις». Όμως η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν άμεση και αφοπλιστική... «Άντε και... σκύλα! Πονάς το πόδι μου! Εντάξει, θα προσπαθήσω».

Στη συνέχεια ο Warren λέει στη συνέντευξή του: «Εάν κοιτάξεις την μουσική ιστορία της Σερ θα καταλάβεις πως δεν ήταν και η καλύτερη κριτής για το υλικό που διέθετε. Εννοώ πως μισούσε το “I Got You Babe”».

Ευτυχώς ηχογράφησε το « If I Could Turn Back Time» το 1989, αμέσως μπήκε στο νούμερο τρία του Billboard και πλέον θεωρείται από τα κλασσικά τραγούδια της ποπ ιστορίας. Πλέον αναμένουμε την απάντηση της Σερ για τα όσα είπε ο Warren.