Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΕΛΣ: Συναυλία με δωρεάν είσοδο στις 29 Ιουλίου στο Ολυμπιείο



Μια συναυλία-προσφορά στους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί, με ελεύθερη είσοδο, την Τετάρτη 29 Ιουλίου στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου, καθώς το ΚΑΣ άναψε το πράσινο φως για να παρουσιάσει η Εθνική Λυρική Σκηνή αποσπάσματα από τις όπερες «Ναμπούκο», «Τροβατόρε», «Αΐντα», «Τόσκα» κ.ά.

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και με την επίβλεψη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Την Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΛΣ θα διευθύνει ο Μύρων Μιχαηλίδης. Σολίστ οι: Τσέλια Κοστέα, Δημήτρης Πλατανιάς και Δημήτρης Πακσόγλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανεμηθούν δυο ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου του Ολυμπιείου (λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας).

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται το πρόγραμμα παροχής δωρεάν προσκλήσεων σε ευπαθείς ομάδες, την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο για τις παραστάσεις του θεάτρου Νο σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαρμαρινού στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και κατόπιν στις επόμενες παραστάσεις των φετινών Επιδαυρίων.