Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δύο ξεχωριστές συναυλίες το Μάρτιο με Ευανθία Ρεμπούτσικα και Μαριέττα Φαφούτη



Δύο ξεχωριστές εμφανίσεις δυναμιτίζουν τη μουσική σκηνή του Gazarte. H Ευανθία Ρεμπούτσικα με τη συναυλία «Και η παράσταση συνεχίζεται», στις 14 Μαρτίου, και η Μαριέττα Φαφούτη με την οκταμελή μπάντα της και τη συναυλία «Red» , στις 20 Μαρτίου.

Οι μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα μεταφέρουν το κοινό από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο.

Το μουσικό αυτό ταξίδι περιλαμβάνει αποσπάσματα από πολυβραβευμένα soundtracks όπως η «Πολίτικη Κουζίνα», το «Babam ve oglum» και το «Ulak», συνθέσεις από την πιο πρόσφατη δουλειά της για την ταινία «Birlesen Gonuller», ορχηστρική μουσική από το δημοφιλές άλμπουμ «Το Aστέρι και η Eυχή» καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές, όπως η «Φθινοπωρινή Iστορία» και το «Συρανό ντε Μπερζεράκ» το οποίο ενθουσίασε το κοινό για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Καθαρόαιμη ποπ, κινηματογραφικές σπίθες και ξέφρενες disco στιγμές συνοδεύουν, από την άλλη, την εμφάνιση της Μαριέττας Φαφούτη.

Μετά το πρώτο sold out της νέας σειράς συναυλιών, «Red», η τραγουδοποιός και η 8μελής μπάντα της επιστρέφουν στο Gazarte για να μοιραστούν την άσβεστη φλόγα του κόκκινου.

Μία σειρά συναυλιών που εμπνέεται από το κόκκινο. Όπως το χρώμα της αγάπης. Όπως ο πυρετός. Όπως η φωτιά. Όπως το πάθος. «Το κόκκινο δεν είναι απλά ένα χρώμα» λέει η Μαριέττα, «είναι ένας τρόπος να μοιραστείς τις πιο υπέροχες ιστορίες αγάπης και πάθους, τις πιο τρυφερές ιστορίες χαράς και ανεμελιάς, αλλά και τις πιο τρελές ιστορίες μυστηρίου».

Αυτοτελείς μουσικές ιστορίες, καθαρόαιμη pop, κινηματογραφικές σπίθες, ξέφρενες disco στιγμές, στοιχεία μιούζικαλ και σπαγγέτι γουέστερν, συνθέτουν μια συναυλία πλημμυρισμένη από το πιο έντονο χρώμα.

GAZARTE
Βουτάδων 32-34, Γκάζι (Στ. Κεραμεικός)
Τηλ. 2103460347 | E: [email protected]