Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ζαχαριάδης: Θα σεβαστούμε την απόφαση του ΣτΕ



"Έγιναν τρεις προσπάθειες να συγκροτηθεί ΕΣΡ πριν το διαγωνισμό για τις άδειες και δεν στάθηκε εφικτό, γιατί δεν συναινούσε η ΝΔ. Είναι κρίμα που δεν βγήκε το ΕΣΡ συναινετικά και νομίζω και την ύστατη ώρα μπορεί να συγκροτηθεί", δήλωσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον FOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης.

"Εμείς θα σεβαστούμε την απόφαση της Δικαιοσύνης, όποτε κι αν βγει" είπε ο κ. Ζαχαριάδης αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ ενώ για την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, είπε ότι τη διαβάζει με προσοχή, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ανακοίνωση των συνδικαλιστικών οργάνων των δικαστών, που απηχεί και συγκεκριμένες απόψεις.

Ερωτηθείς έαν θα επανακατατεθεί η τροπολογία Παππά δήλωσε: "η εκτίμησή μου είναι, ότι μετά την προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ η διαδικασία πρέπει να προχωρήσει. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε όμηροι μιντιακών και πολιτικών συμφερόντων", συμπληρώνοντας ότι ο κ. Βούτσης αντέδρασε στην τροπολογία Παππά για θεσμικούς λόγους.