Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου συνάντησε ο Καμμένος - Συζήτησαν για τα ανοικτά ελληνικά θέματα



Με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στην Ουάσιγκτον, τον οποίο ενημέρωσε γύρω από τα ανοικτά ελληνικά ζητήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  Μιχάλη Ιγνατίου, ο κ. Καμμένος έκανε αναφορά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αφού οι δανειστές απαιτούν και νέα μέτρα.

Επίσης έγινε ενημέρωση και για την κατάσταση στο Αιγαίο, όπως και για άλλα θέματα που αφορούν την ταραγμένη γειτονιά της ανατολικής Μεσογείου με επίκεντρο και την επικίνδυνη δραστηριότητα των ακραίων ισλαμιστών. 

Η συνομιλία έγινε στο περιθώριο δεξίωσης που παρέθεσε ο κ. Πρίμπους σε συγγενείς και φίλους του, στο ξενοδοχείο Hay-Adams, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο.

Ο Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους με τον υπουργό Αμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο και τον Έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον
  

Στη δεξίωση παραβρέθηκαν γνωστοί παράγοντες της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος κ.α. Επίσης παρευρέθησαν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου. Το απόγευμα του Σαββάτου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής βάφτισε την σύζυγό του Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Σάλι. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 1999. Το ζεύγος έχει δυο παιδιά, τον 12χρονο Τζακ και την επτάχρονη Γκρέις.

Δύο Νισύριοι στην Ουάσιγκτον. Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον επιχειρηματία Γιάννη Κατσιματίδη στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας