Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Παππάς: Βγείτε στο λαό και πείτε να επιστραφούν τα λεφτά που πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών



«Η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να έχει το δικό της πολιτικό στίγμα, επιλέγει για άλλη μια φορά να είναι ουρά των συμφερόντων», είπε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, παίρνοντας το λόγο μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ολομέλεια.

«Υποστήκαμε ύβρεις, συκοφαντίες. Το θλιβερό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αντί η ΝΔ να έχει το δικό της πολιτικό στίγμα, επιλέγει για άλλη μια φορά να είναι ουρά των συμφερόντων», ανέφερε ο κ. Παππάς και απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως «η υποχρέωσή σας να συμβάλλετε στην νόμιμη συγκρότηση του ΕΣΡ και στην λειτουργία του, δεν είναι υπό αίρεση κι ούτε μπορεί να μπαίνει υπό όρους».

«Έχει ολοκληρωθεί ένας διαγωνισμός, έχετε ακόμη μια δυνατότητα ώστε να μπορέσουμε να πάμε σε μια σύνθεση που εκφράζει τους πάντες» προσέθεσε, επισημαίνοντας σε υψηλούς τόνους: «Ο δικός μας νόμος είχε τις περισσότερες αρμοδιότητες για το ΕΣΡ, επιλέξατε συνειδητά να το υπονομεύσετε και τώρα πληρώνετε τις συνέπειες αυτών των πολιτικών επιλογών».

«Άρα λοιπόν, να βγείτε για μια ακόμη φορά στον ελληνικό λαό και να πείτε να επιστραφούν τα λεφτά, που για πρώτη φορά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών, τα λεφτά που ποτέ εσείς δεν τολμήσατε να τους βάλατε να εισπράξουν. Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωσή σας», κατέληξε προς την ΝΔ, ο κ. Παππάς.