Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Παππάς: Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της χώρα



Γι αύξηση της επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα μας επιβάλλουν οι αντίπαλοι να πούμε ότι ντρεπόμαστε που τους νικήσαμε. Θα τελειώσουμε οριστικά με την Αριστερά που αυτομαστιγώνεται» είπε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός υποστήριξε ότι «η κοινωνία πήγε με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάφερε να κάνει πολιτικό πρόγραμμα το ξέσπασμα της κοινωνίας και των αγανακτισμένων» ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δικαιώθηκε η στρατηγική μας για την Ευρώπη».

«Διαφωνώ ριζικά με όσους λένε ότι το πρόγραμμα που ασκούμε είναι ακραία νεοφιλελεύθερο. Η συμφωνία είναι μείγμα που αποτυπώνει και τη δική μας πολιτική και όσα επιβλήθηκαν από τους εταίρους μας. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της χώρας» είπε.

«Το άγχος τους είναι να φύγουμε από την κυβέρνηση και να τους ζητήσουμε συγγνώμη. Πρέπει να κάνουμε μια χάρη στην Αριστερά, το Κόμμα μας να είναι αντάξιο των περιστάσεων, να αυξήσουμε την επιρροή μας σε όλες τις μορφές οργάνωσης της κοινωνίας. Αυτό είναι το μεγάλο μας χρέος» κατέληξε ο υπουργός.