Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Λεβέντης: Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις



Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας συναντήθηκε σήμερα  με εκπροσώπους φορέων και μέλη συλλόγων επαγγελματιών κτηνοτρόφων και αλιέων.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα των φορέων και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής, δηλώνοντας πως το κόμμα του θα προσπαθήσει να λύσει προβλήματα που λιμνάζουν για πολλά χρόνια και ειδικότερα τα θέματα με τα πανωτόκια της αγροτικής τράπεζας που έχει φέρει σε δυσμενέστατη θέση τους επιχειρηματίες και την επιχειρηματικότητα σε ολόκληρη την περιοχή.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις για την πορεία της αξιολόγησης, ο κ. Λεβέντης δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Όλοι οι ξένοι παράγοντες, συγκλίνουν στην άποψη ότι το πρόβλημα της Ελλάδος, είναι ότι δεν πραγματοποίησε τις οφειλόμενες μεταρρυθμίσεις. Στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα οχυρώνεται πίσω από την αντίληψη, ότι οι κακοί ξένοι θέλουν να μας καταστρέψουν, να μας βάζουν φόρους και να μας κόβουν συντάξεις. Μήπως, ένα σάπιο σύστημα στην Ελλάδα, θέλει να διαιωνίσει την παρουσία του κουκουλώνοντας τις παθογένειες και καταστρέφοντας τη χώρα".