Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σαμαράς: Υμνος της λαθρομετανάστευσης το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ



Σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός

Ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό έκανε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι «οι παράνομοι μετανάστες που φεύγουν πλέον από τη χώρα μας, είναι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται», χαρακτηρίζοντας «ύμνο της λαθρομετανάστευσης» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλα σημεία της ομιλίας του, έκανε λόγο για κάθαρση πανεπιστημίων και άλλων χώρων από κουκουλοφόρους.

Αναφερόμενος στη Δυτική Ελλάδα, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τους υδρογονάνθρακες και τον τουρισμό, ενώ δεσμεύθηκε ότι δεν θα επιτρέψει η ανάπτυξη να προσπεράσει την περιοχή.

Μίλησε ακόμα για τους οδικούς άξονες, τονίζοντας ότι ολοκληρώνονται ή ξεμπλοκάρονται μέσα στην κρίση, κάτι που δεν γινόταν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ούτε σε εποχές παχιών αγελάδων».

Στο μεταξύ, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά, κόπηκε για λίγο το ρεύμα, κάτι όμως που δεν αιφνιδίασε τον πρωθυπουργό, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μας πειράζει που κόπηκε το ρεύμα, έχουμε μαζί μας το ρεύμα της κοινωνίας και της νεολαίας».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε τη στήριξή του στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη, τονίζοντας ότι «είναι η καλύτερη επιλογή για τη Δυτική Ελλάδα, διότι είναι ένας νέος, ικανός και άφθαρτος άνθρωπος, που ξέρει να διεκδικεί και να μάχεται, να ενώνει, να κερδίζει και να στέκεται κοντά στον απλό άνθρωπο».

Στην ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πριν τρεις μήνες περίπου, ανέλαβα μία νέα ευθύνη. Να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Εδώ που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Και την ευθύνη αυτή, την ανέλαβα ευχαρίστως. Γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο μου. Και γιατί ξέρω πώς να το κάνω. Ο στόχος είναι ένας: Να σταματήσει η Δυτική Ελλάδα να είναι η πιο παραμελημένη περιοχή της χώρας. Και έτσι είναι για πολλά χρόνια. Ακόμα και στις εποχές που η υπόλοιπη Ελλάδα ανθούσε, η Δυτική Ελλάδα μαράζωνε. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Και θα το αλλάξουμε. Με γνώση, με πάθος, με δουλειά. Αλλά και με αλλαγή νοοτροπίας και ιδεών».