Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μαρινάκης: Προτεραιότητά μας τα παιδιά και ο αθλητισμός



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επισκέφθηκε μαζί με τον Αντώνη Νικοπολίδη τα εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης Πειραιά
Περιτριγυρισμένος από μικρά παιδιά βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην επίσκεψή του στα εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης Πειραιά μαζί με τον επίσης υποψήφιο, Αντώνη Νικοπολίδη, και τον αρχηγό των ερυθρολεύκων Αβραάμ Παπαδόπουλο

Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Μαρινάκη με τα παιδιά να του χαρίζουν έναν πίνακα που παραπέμπει στη θάλασσα και τη ναυτιλία.

Αφού μοίρσε δώρα και μπάλες στους μικρούς μαθητές ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ρόλο του αθλητισμού στη διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών τονίζοντας ότι προτεραιότητα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» είναι τα παιδιά προσθέτοντας ότι «για εμάς είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού στα οποία η ομάδα μας πρωταγωνιστεί να υπάρξει ένα φυτώριο αθλητών από παιδιά του Πειραιά».

Και κατέληξε ο κ. Μαρινάκης: «Ο Πειραιάς είναι ένας ευλογημένος τόπος δίπλα στη θάλασσα με πολλές προοπτικές και πρέπει επιτέλους να γίνουν ορισμένα έργα και να μιλάμε λιγότερο. Τα έργα έχουν σημασία και όχι τα λόγια. Είμαστε εδώ να το πράξουμε, θέλουμε όμως δίπλα μας όλους εσάς και αυτό το μήνυμα από στόμα σε στόμα να πάει παντού, σ’ όλες τις γειτονιές του Πειραιά για να μπορέσουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Χρειάζεται πολύ δουλειά όμως είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε».