Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θεοδωράκης: «Ο Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, αλλά χοντροκομμένη προπαγάνδα»



«Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα χαμηλού κόστους. Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ»
Αντεπίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο κάνει ο Σταυρος Θεοδωράκης, για τον οποίο ανέφερε ότι δεν κάνει σάτιρα αλλά πολιτική προπαγάνδα. Ο ιδρυτής του πολιτικού κόμματος Το Ποτάμι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso απαντώντας στον Λάκη Λαζόπουλο που τον κατηγόρησε, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, πως ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτε καινούργιο αλλά προσπαθεί να κόψει ψήφους από το Σύριζα. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι είναι ανορθόγραφος και δυσλεκτικός αλλά και τι κρύβει το περιβόητο σακίδιό του. Ο κ.Θεοδωράκης αναφέρθηκε ακόμα και στα περί χρηματοδότησης του κόμματός του λέγοντας χαρακτηριστικά «Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα χαμηλού κόστους. Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ. Τη δεκαετία 2000-2011 τα κόμματα πήραν 655.000.000 ευρώ. Το αντιλαμβάνεστε το νούμερο; Εξτρα τα δάνεια, που ήταν άλλα 272.000.000 ευρώ. Οι δικές μας περιοδείες όμως στοιχίζουν όσο τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου. Αντε και μια διανυκτέρευση 25 ευρώ στην Ηγουμενίτσα, 50 ευρώ στα Χανιά. Ε, αυτά τα λεφτά τα έχουμε. Μας τα δίνουν δηλαδή οι φίλοι μας»