Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Με τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» συναντήθηκε ο Σπηλιωτόπουλος



«Από την πρώτη στιγμή η Αρχιεπισκοπή, αλλά και η «Αποστολή» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αθήνας της μιζέριας, της ανέχειας και της αδυναμίας», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς», Αρης Σπηλιωτόπουλος, ύστερα από συνάντηση με το  Γενικό Διευθυντή της "Αποστολής" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κώστα Δήμτσα, στον οποίο παραδόθηκαν από το συνδυασμό τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας αυτές τις Άγιες Μέρες.

«Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Δήμος της Αθήνας μπορεί και πρέπει να σταθεί αρωγός συμπαραστάτης και με προγραμματική συμφωνία να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εκκλησία, για να στηριχτούν τα δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας, κανένας συνάνθρωπος μας να μην είναι ανήμπορος , να μην είναι αδύναμος, να μην αισθάνεται εγκαταλελειμμένος», τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

«Από τη μεριά του Δήμου στόχος είναι να δημιουργεί εισοδήματα, να δημιουργεί θέσεις απασχόλησης, έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς από την εργασία τους. Οσο περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν λιγότερο ανάγκη, τόσο πιο πετυχημένοι θα είμαστε στο έργο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», Κώστας Δήμτσας, επεσήμανε:

    «Σε μία εποχή που η οικονομική κρίση έχει αγγίξει πολλούς, που τα μηδενικά εισοδήματα στην Αθήνα έχουν πολλαπλασιαστεί , ευχαριστούμε πάρα πολύ τον συνδυασμό «Αθήνα Μπορείς»  και τον επικεφαλή του κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο, που συνδράμει σήμερα στην προσπάθεια της Εκκλησίας και της «Αποστολής».
     Αποστολή όλων στην Αθήνα που πραγματικά υποφέρει, είναι να υπάρξει αλληλεγγύη , ενότητα, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που δείχνουν να ξεπερνιούνται».