Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Εκτός Βουλής για 15 μέρες ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Θα ζητηθεί άρση της ασυλίας του

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε με τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνο Φλώρο που συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, αποφάσισε την αποπομπή του από τη Βουλή για 15 ημέρες.



Πάτρα: 68χρονος πρώην αστυνομικός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει το πρωί της Τετάρτης (24/4) ένας 68χρονος πρώην αστυνομικός, στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα.

Το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία ενημερώθηκαν από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο ανέφερε ότι ο άνδρας είχε τραυματιστεί στο χέρι και στον λαιμό. Μάλιστα από τις φλέβες του είχε αιμορραγία.



Βουλή: Αποφασίστηκε η άρση ασυλίας του Κ.Βελόπουλου – Θα δικαστεί από τακτικό δικαστήριο

Aποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, με ψήφους 258 «ΥΠΕΡ», 8 «ΟΧΙ» και 3 «παρών».



Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος «ήρθε στα χέρια» και συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, ότι ο Β. Γραμμένος έβρισε χυδαία την μητέρα του Κ.Φλώρου και τον απείλησε πως «θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια».



Ρέντη: Από το Σάββατο οι απολογίες των 67 συλληφθέντων – Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά των «αρχηγών»

Την απάντηση τους στο βαρύ κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους, καλούνται να δώσουν σταδιακά από το Σάββατο, ενώπιον των πέντε ανακριτών όπου έχουν οριστεί, οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών, μέλη της οποίας εμπλέκονται στην θανάσιμη επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης.



M. Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Για τις ομάδες υψηλού κινδύνου που κινδυνεύουν περισσότερο να επηρεαστούν από την αφρικανική σκόνη που για άλλη μια μέρα κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα σ’ όλη τη χώρα μίλησε στην εκπομπή «Νewsroom» η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη συνιστώντας τον περιορισμό των μετακινήσεών τους.