Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Απίστευτος τηλεοπτικός καυγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου και Σίας Κοσιώνη



Έναν απίστευτο τηλεοπτικό καυγά είχαν on air η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τη Σία Κοσιώνη.

Η συνέντευξη που πήρε η δημοσιογράφος από την Πρόεδρο της Βουλής κατέληξε σε έναν εριστικό διάλογο, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στην παρουσιάστρια, για τον τρόπο που το κανάλι παρουσιάζει τις ειδήσεις!

«Τα κυρίαρχα ΜΜΕ συντάσσονται με τους δανειστές εναντίον του λαού. Μας έχετε και μας έχουν φοβίσει πολύ όλοι! Τάσσεστε ξεκάθαρα υπέρ ενός εκβιασμού ο οποίος είναι των δανειστών. Τα media τα καθεστωτικά προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού στους πολίτες. Παράγουν μόνο τρόμο και πανικό! Είναι ξεκάθαρο ότι ο σταθμός σας υποστηρίζει το ΝΑΙ!» ήταν ΜΕΡΙΚΑ μόνο απ΄όσα είπε η Κωνσταντοπούλου στην Κοσιώνη.

Και πρόσθεσε: «Πότε ασχοληθήκατε με όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε; Πότε ασχοληθήκατε με τους ανθρώπους της γενιάς μας που καταστρέφεται η ζωή τους και φεύγουν στο εξωτερικό;»

Τι της απαντούσε με περισσή ψυχραιμία η Σία Κοσιώνη;

«Λειτουργείτε παρελκυστικά. Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη. Σας ενοχλούν οι ερωτήσεις και υποβαθμίζετε την κρισιμότητα των στιγμών! Η τακτική σας αποπροσανατολίζει».

Μάλιστα κάποια στιγμή η Πρόεδρος της Βουλής έκανε… «παρατήρηση» στην Σία Κοσιώνη επειδή η ερώτηση της παραήταν μεγάλη, καθώς και ότι δεν την αφήνει να ολοκληρώσει:

«Τελειώσατε με την ερώτηση; Θα μπορούσε να διατυπωθεί και σε μια πρόταση. Η προπαγάνδα προϋποθέτει την ανάλυση!» με την Σία Κοσιώνη να της απαντά:

«Προφανώς δεν είμαι τόσο έξυπνη».

Το αποκορύφωμα της συνέντευξης βέβαια, ήταν όταν η Σία Κοσιώνη την ρώτησε τι απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι έχει διασυνδέσεις με το λόμπι της δραχμής:

«Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης; Η κυρία Μπακογιάννη; Ο κ. Μπακογιάννης;» με την Σία Κοσιώνη να της απαντά φανερά ενοχλημένη:

«Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο».

Να σημειώσουμε για όσους δεν το γνωρίζουν, πως η Πρόεδρος της Βουλής δεν ανέφερε τυχαία το όνομα Μπακογιάννης, καθώς η Σία Κοσιώνη διατηρεί εδώ και καιρό, δεσμό με τον Κώστα Μπακογιάννη.