Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εκθειάζουν τον Αλέξη Τσίπρα τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης!



Η πρώτη σύγκρουση της νέας κυβέρνησης με την ευρωπαϊκή επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων και την ανακοίνωση της για επιβολή νέων κυρώσεων πρός τη Ρωσία, πέτυχε να πραγματοποιηθεί αλλαγή στην διατύπωση , αφού η λέξη κυρώσεις αντικαταστάθηκε με την φράση " θα προβούμε σε ενέργειες", κάτι που λίγο αργότερα θα είχε τεράστιο και θετικό αντίκτυπο στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, που εκθειάζουν τόσο τον νέο πρωθυπουργό ,όσο και τη νέα κυβέρνηση κάνοντας λόγο για την γέννηση μιας "δυνατής" φιλίας.

Δείτε μερικούς  χαρακτηριστικούς τίτλους ρωσικών εφημερίδων:

1) ?????? ????????? ?????? ????? ??? ?????? ???????? ?????? ( http://itar-tass.com/politika/1732202) – Ο Λαβρόφ προσκάλεσε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών στη Μόσχα (αναφέρεται στο πολύ ζεστό και φιλικό τηλεγράφημα του Λαβρόφ προς τον Κοτζιά)

2) ????????????: ????? ??????? ?????? ???????? ?????? ????? ? ???????? ?? ????????? ?????? (http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1734550) - Evrocomission – Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις Βρυξέλλες την άλλη εβδομάδα (λέει για συνομιλίες Τσίπρα – Γιουνκέρ)

3) ????????? ??????? ?????????? ????? ?????????????? ?????????? ???? ?????? (http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1733086) – Ο Έλληνας πρωθυπουργός παρουσίασε στον επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου το μεγάλο σχέδιο μεταρρυθμίσεων

4)??????: ?? ?????????? ??????? ? ????????? ??????, ???? ????? ???????? (http://ria.ru/economy/20150129/1044965268.html) – ΥΠΟΙΚ Ρωσίας: Η Ρωσία εξετάζει το ζήτημα οικονομική βοήθειας στην Ελλάδα.

5) ?????? ?????? ??????????? ?????? ? ?????????? ?????? ?????? (http://www.interfax.ru/world/420995) – Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει το θέμα παροχής βοήθειας στην Ελλάδα.

6) ???????? ?????? ?? ?????? ???????????? ???????, ???????? ? ??? – Οι πολιτικοί της Ελλάδας δεν θα αγνοήσουν την ρώσικη ορθόδοξη Εκκλησία.

7) http://izvestia.ru/news/582410 - avto einai poly ebdiaferon analitiko arthro - ?????? — ???????? ???????????? ???????????? – Η Ελλάδα αρχή της Ευρωπαϊκής απελευθέρωσης. Το δημοσίευμα αναφέρεται και στη συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛ. που δεν θα αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει πολύ αριστερά και να κάνει λάθη (ρίξη με την εκκλησία και προσέλκυση μεταναστών).

8) http://tass-analytics.com/positions/3730 - Οι Έλληνες είναι πολύ λογικοί και δεν μιλάνε για έξοδο από την Ε.Ε. – Η φιλία με τη Ρωσία θα της δώσει πολλά και θα δυναμώσει και τις δύο χώρες.

9) http://ria.ru/world/20150130/1045001943.html - Η Ένωση με τη Ρωσία θα βοηθήσει την Ελλάδα να αποφύγει την αρπαγή από τη Δύση.

10) http://www.bfm.ru/news/284869 - ????????? ???? ?? ??????????? ???????. ??????? ?????? ?????????? ?? ?????? – Ελληνική επανάσταση σε ευρωπαίκό πλοίο. Ο Τσίπρας σηκώθηκε να προστατεύσει τη Ρωσία.