Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η Αυγή "τελειώνει" τον ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσκόπηση-φωτιά φέρνει τα πάνω κάτω - Ανάστατο το Μαξίμου



Οταν το κομματικό δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, φτάνει στο σημείο να δημοσιεύει αυτή την δημοσκόπηση, τότε τα πράγματα είναι αρκετά πιο σοβαρά από αυτά που αυτή αποτυπώνει...

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Public Issue, δείχνει μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ!

Το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ μόλις το 14% απάντησε στην ίδια ερώτηση ότι είναι καταλληλότερο το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ΝΔ επικρατεί με 19 μονάδες και όσον αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίζει το 42% των πολιτών, ενώ μόλις το 23% υποστηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Εννιά στους δέκα δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης ενώ το 85% των πολιτών απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Επίσης η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, σε ποσοστό 51%, εκτιμά πλέον ότι μάλλον χρειάζεται προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, ενώ το 46% απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζεται.

Το 45% των ψηφοφόρων εκτιμά πως καμία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της πολιτικής σκηνής δεν είναι η καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ το 80% δηλώνει δυσαρεστημένο και με την λειτουργία της αντιπολίτευσης.

Αν μη τι άλλο, μία δημοσκόπηση κόλαφος για τον Τσίπρα και τους υπόλοιπους της κυβέρνησης, που δείχνει ότι η αντίστροφη μέτρηση που έχει αρχίσει εδώ και καιρό, πλέον τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς!