Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Γεννηματά: Θα ξανασυναντηθούμε με τους πολίτες



Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, κλιμάκιο στελεχών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά, θα επισκεφθεί τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, στο πλαίσιο «πολιτικής εξόρμησης στις γειτονιές της Αττικής», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Ξεκινάμε με ένα μεγάλο οδοιπορικό, μια μεγάλη συνάντηση με τους πολίτες της Β’ Αθήνας. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συζητά  με τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας ένα προοδευτικό και δίκαιο εθνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο. Δημιουργούμε  με μια ευρεία συμμαχία για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, να υπερβούμε την κρίση και να γυρίσουμε σελίδα» σημειώνει σε δήλωση της η Φώφη Γεννηματά.

«Είναι ώρα για μια νέα σχέση πολίτη και πολιτικής. Κι αυτή τη σχέση μπορούμε να τη χτίσουμε και να την καταστήσουμε συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα. Θα ξανασυναντηθούμε με τους πολίτες στους δρόμους, στα καταστήματα, στις επιχειρήσεις, στις πλατείες, στους δημόσιους χώρους. Ξανά μαζί μπορούμε!»

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, η Φώφη Γεννηματά με τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα συναντηθούν με το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου  Ανδρέα Ευθυμίου στις 18:30 (Δημαρχείο, Κοραή και Ιθάκης 36, Μοσχάτο) και στις 19.00 θα ακολουθήσει σύσκεψη με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς του Δήμου (Αθλητικοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Ένωση Γονέων, Σύλλογοι Εργαζομένων Δήμου, κα) στην Αίθουσα του ΔΣ στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου. (Πειραιώς & Επταλόφου, Ταύρος)

Στην επίσκεψη στο δήμο Μοσχάτου - Ταύρου θα συμμετέχει και  ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.