Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ερώτηση 23 βουλευτών της ΝΔ για τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ



Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή και τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Τόσκα κατέθεσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας με θέμα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ της οικολογίας έγινε ΣΥΡΙΖΑ της αφισορρύπανσης  και παρανομίας".

Την ερώτηση συνυπογράφουν 23 Βουλευτές, οι οποίοι κάνουν λόγο για μια πρωτοφανή παράνομη ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διαφημιστεί το συνέδριο της παράταξης, να ικανοποιηθεί η κομματική πελατεία και να ενισχυθεί η δημοφιλία του κ. Τσίπρα προσωπικά, που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει πιο πάνω από τη νομιμότητα, το περιβάλλον και την κοινωνία, το μικροκομματικό του συμφέρον.

Οι υπογράφοντες βουλευτές επισημαίνουν "παραβάτης στην αφισοκόλληση είναι αυτός που διαφημίζεται και μόνο και όχι αυτός που κάνει την αφισοκόλληση. Προβλέπονται δε και πρόστιμα, ανάλογα με τα σημεία στα οποία έγινε η αφισοκόλληση" και ζητούν να ενημερωθούν ποιό είναι το κόστος του λογαριασμού για τον καθαρισμό της πόλης, ποιός θα το πληρώσει και αν πρόκειται να επιβληθούν τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία πρόστιμα.