Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ζευγάρι παντρεύτηκε σε σπηλιά με μόνο καλεσμένο το σκύλο του

Είναι πολλά τα ζευγάρια εκείνα που ονειρεύονται μεγάλο και ανοιχτό γάμο με καλεσμένους μιλιούνια για να μοιραστούν τις χαρούμενες στιγμές τους. Είναι άλλοι που θέλουν πιο ήρεμες καταστάσεις και συνήθως ύστερα από διαπραγματεύσεις με τους γονείς, που θέλουν να καλέσουν τη θεία Λέλα και τον ξάδελφο Επαμεινώνδα, καταλήγουν σε έναν σχετικά κλειστό γάμο με τους κοντινούς συγγενείς και τους αγαπημένους φίλους.

Και είναι και οι Daniel και Tristan Fox, από το Βανκούβερ του Καναδά, που παντρεύτηκαν σε όσο πιο κλειστό γάμο γινόταν. Δηλαδή σε μια παγωμένη σπηλιά στη μέση του πουθενά με μόνο καλεσμένο τον... σκύλο τους.

Την 1η Οκτωβρίου, που ήταν η ημέρα του γάμου τους, Tristan και Daniel έβαλαν τα νυφικά και τα γαμπριάτικά τους και μαζί με δύο μάρτυρες, τον φωτογράφο και τον σκύλο τους, επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο που τους μετέφερε στη «μυστική» τοποθεσία του γάμου.

«Ήταν τέλεια, όλα έγιναν ακόμα πιο καλά κι απ’ ό,τι περιμέναμε. Μας απασχολούσε πολύ ο καιρός γιατί θα μπορούσε η τελετή να ήταν καταστροφή», σχολίασε ο γαμπρός. «Αν μπορούσαμε δεν θα είχαμε ούτε μάρτυρες, αλλά νομικά δεν γινόταν», εξήγησε.

«Με την Tristan ευχαριστήσαμε τη σπηλιά που μας φιλοξένησε και φύγαμε με το ελικόπτερο. Λίγο αργότερα βρισκόμασταν στο γαμήλιο τραπέζι με την οικογένεια και τους φίλους μας», περιέγραψε στη Daily Mail.

zyegagsdta1zyegagsdta2zyegagsdta3zyegagsdta4zyegagsdta5zyegagsdta6zyegagsdta7