Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Στη Σκόπελο Α.Τσίπρας-Π.Καμμένος....Φωτορεπορτάζ

Στη Σκόπελο βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τους.

Κατά την επιστροφή του από την Αλεξανδρούπολη, όπου παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει την στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων» έκανε στάση στο πολύπαθο νησί των Σποράδων. 

 

Ο πρωθυπουργός επιθεώρησε τις εργασίες αποκατάστασης που προκλήθηκαν από την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε τη Σκόπελο 22-23 Σεπτεμβρίου και βρέθηκε αντιμέτωπος με τις πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής και τις πληγές του νησιού.  Την άμεση και ουσιαστική συμβολή του στρατού χαιρέτισε ο κ. Τσίπρας ενώ συνεχάρη τον Διοικητή για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών.

Ο Δήμος παρέθεσε γεύμα στον Πρωθυπουργό και την συνοδεία του, στο οποίο παρευρέθησαν ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι προϊστάμενοι των σωμάτων ασφαλείας του νησιού. 

kamenosskopelos

Ο πρωθυπουργός επίσης,  δεσμεύτηκε για την παραμονή της ΜΟΜΑ στο νησί δέκα τουλάχιστον ημερών ακόμα, ενώ κάτοικοι του νησιού ζήτησαν τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από τον Υπουργό Αμύνης Π. Καμμένο την αποκατάσταση των έργων από τον ίδιο τον στρατό και την ΜΟΜΑ δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.