Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πύργος των Αράβων:Περιηγηθείτε στο επτάστερο ξενοδοχείο μέσω Street View της Google

Στα άδυτα του μοναδικού επτάστερου ξενοδοχείου στον κόσμο, του πολυτελέστατου Burj Al Arab της Jumeirah Group έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν ακόμα και οι «κοινοί θνητοί».

Σε συνεργασία με την Street View της Google δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να περιηγηθούν στους χώρους του ξενοδοχείου.

Έτσι μέσω της ειδικής πλατφόρμας που υπάρχει στα τάμπλετ, τους υπολογιστές ακόμα και στα κινητά και είναι διαθέσιμη σε πέντε γλώσσες μπορεί κανείς να επισκεφθεί εικονικά μεταξύ άλλων τα εστιατόρια, το ελικοδρόμιο, το λόμπι, τους δυο ορόφους της Βασιλική Σουίτα των 8.395 τ.μ αλλά και το σπα του ξενοδοχείου που βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 «Όπως στοχεύουμε στο να ικανοποιούμε και με το παραπάνω τις προσδοκίες των φιλοξενούμενών μας όταν επισκέπτονται τα πολυτελή ξενοδοχεία μας σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο έχουμε στόχο να τους δώσουμε και μια αξέχαστα πλούσια και ζωντανή online εμπειρία. Είναι μια παγκόσμια πρωτοπορία στον τομέα των ξενοδοχείων», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Jumeirah Group.

To Burj Al Arab που  αποδίδεται στα ελληνικά ως «Πύργος των Αράβων», βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει ύψος 321 μ. και κατατάσσεται ως το τέταρτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Είναι χτισμένο πάνω σε ένα τεχνικό νησί και θεωρείται το μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο.