Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Οι γάμοι των μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ

Ο γάμος της Audrey Hepburn και Mel Ferrer πραγματοποιήθηκε στο Μπούργκενστοκ της Ελβετίας.

audrey-hebourn2 audrey-hebourn3Παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή στις 24 Σεπτέμβρη του 1954 παρέα με τους κοντινούς τους φίλους και την οικογένεια. Η Χέπμπορν στο γάμο της φόρεσε ένα φόρεμα λευκό από οργαντίνα του διάσημου Γάλλου couturier και ενδυματολόγου, Pierre Balmain.

audrey-hebourn

Η Hepburn και ο Ferrer απέκτησαν έναν γιο, τον Sean, και χώρισαν, κατόπιν πρωτοβουλίας της Χέπμπορν, το Δεκέμβριο του 1968.

monroe-miller4

Marilyn Monroe & Άρθουρ Μίλερ 
Την 29η Ιουνίου του 1959 η Μέριλιν Μονρόε και ο Άρθουρ Μίλερ διοργάνωσαν μια συνέντευξη τύπου ανακοινώνοντας τους γάμους τους.

monroe-miler monroe-miller2 monroe-miller3

Μόλις λίγες μέρες μετά την 1η  Ιουλίου πραγματοποιήθηκε μια παραδοσιακή εβραϊκή τελετή στην οποία υπήρχαν μόλις είκοσι πέντε άτομα και η τελετή έγινε από το ραβίνο Robert Goldberg. Ο γάμος διήρκεσε πέντε χρόνια.

prisley-elvis
Elvis Presley & Priscilia Wagner 
Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 1966, ο Elvis είχε κάνει πρόταση γάμου στην Priscilla. Παντρεύτηκαν στις 1η Μαΐου του 1967, στο Aladdin Hotel, στο Λας Βέγκας.

elvis-prisley2

01 May 1967, Las Vegas, Nevada, USA --- Elvis Presley and his bride, the former Priscilla Ann Beaulieu, are pronounced man and wife by Nevada Supreme Court Justice David Zenoff at the Aladdin Hotel. The bride's sister, Michelle Beaulieu (r) served as Maid of Honor at the wedding. --- Image by © Bettmann/CORBIS

01 May 1967, Las Vegas, Nevada, USA — Elvis Presley and his bride, the former Priscilla Ann Beaulieu, are pronounced man and wife by Nevada Supreme Court Justice David Zenoff at the Aladdin Hotel. The bride’s sister, Michelle Beaulieu (r) served as Maid of Honor at the wedding. — Image by © Bettmann/CORBIS

Στο γάμο ήταν  καλεσμένα πολύ λίγα άτομα και διήρκησε μόνο οκτώ λεπτά. Ακολούθησε μια σύντομη συνέντευξη τύπου και δεξίωση στην οποία συμμετείχαν οι φίλοι, η οικογένεια αλλά και συνεργάτες τους Ελβις.

elvis-prisley

Μετά το πάρτι, Elvis και Priscilla επιβιβάστηκαν  σε ένα ιδιωτικό τζετ και απόλαυσαν ένα σύντομο ταξίδι του μέλιτος στο Palm Springs.

mia farrow, frank sinatra wedding  1966

mia farrow, frank sinatra wedding 1966

Mia Farrow & Frank Sinatra 
Ο Frank Sinatra και Mia Farrow συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Σινάτρα, Von Ράιαν Express. Παντρεύτηκαν στις 19 Ιουλίου του 1966 στο καζίνο του Λας Βέγκας του Jack Entratter.

mia-farrow-sinatra

Η νύφη ήταν 21 και ο γαμπρός 50. Η γαμήλια τελετή διήρκεσε τέσσερα λεπτά, χωρίς τα μέλη της οικογένειας του Φρανκ. Ο παραγωγός ταινιών William Goetz ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού. Μετά το γάμο το ζευγάτι «πέταξε» στο Παλμ Σπρινγκς για το γαμήλιο πάρτι, με καλεσμένους τους  Χέπμπορν, Σπένσερ Τρέισι, Dean Martin και άλλα πρόσωπα από το Χόλιγουντ.

mia-farrow-sinatra3

Ο Φρανκ Σινάτρα ήθελε η σύζυγός του να εγκαταλείψει την καριέρα της, η οποία αρχικά συμφώνησε.. Συνόδευε τον Sinatra, στα γυρίσματα των ταινιών του, αλλά σύντομα κουράστηκε με το να κάθεται και υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Το μωρό της Ρόζμαρι». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Σινάτρα της «σέρβιρε» τα χαρτιά του διαζυγίου μπροστά από το cast της ταινίας.

mia-farrow-sinatra4

Το διαζύγιό τους βγήκε τον Αύγουστο του 1968. Η Farrow κατηγόρησε αργότερα για τη διάλυση του γάμου τη διαφορά ηλικίας τους και δήλωσε ότι ήταν «απίστευτα ανώριμη έφηβος», όταν παντρεύτηκε τον Σινάτρα.