Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Μπήκαμε στη Royal Suite του Φ. Ολάντ

Ας επισκεφθούμε την σουίτα που διέμεινε  χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Μιτεράν . Είναι η ίδια σουίτα όπου διαμένουν όλοι οι μεγάλοι σταρς της πολιτικής η της τέχνης. 

 

Κορυφαίο το μπλέ μπάνιο της απο λάπις λάζουλις, είχε περσι εντυπωσιάσει και την Lady Gaga που δεν παρέλειψε να στείλει στα εκατομμύρια των φίλων της το instantané με το λάγνο βλέμμα της απο εκεί. 


Στον πέμπτο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, η Βασιλική Σουίτα ενός υπνοδωματίου και δύο λουτρών το ένα μπλε και το άλλο επενδυμένο με μάρμαρα καφέ  καταλαμβάνει μια επιφάνεια 400 τμ, ενώ τα πολυάριθμα παράθυρα προσφέρουν μια πανοραμική θέα της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένης της Πλατείας Συντάγματος, της Ακρόπολης, του Κοινοβουλίου και του Λόφου του Λυκαβητού.


Οι τρεις συνδεόμενοι χώροι καθιστικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψυχαγωγία,διακοσμημένοι με υφάσματα σε απαλούς γήινους τόνους και επιπλωμένοι με εξαιρετικά κομμάτια των οίκων Christie's και Sotheby's, αλλά και πρωτότυπα έργα τέχνης. Το μαρμάρινο τζάκι και το πιάνο αντίκα συνεισφέρουν στην αίσθηση της κλασσικής χάρης. Στην πολυτελή ιδιωτική τραπεζαρία της σουίτας μπορούν να παρακαθίσουν άνετα 16 προσκεκλημένοι, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο επιλογών ψυχαγωγίας.


Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι το ιδιωτικό άδυτο με δικό του καθιστικό, μεγάλη γκαρνταρόμπα και μπουντουάρ. Το κύριο λουτρό από μάρμαρο διαθέτει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη πλάσματος, ντουζιέρα ατμού με τζάμι και μεγάλη μπανιέρα με υδρομασάζ τοποθετημένη βασιλικά στο μέσο του δωματίου.

Μια σεζ-λονγκ, ένας διακοσμητικός καθρέπτης σε όλον τον τοίχο, ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος και τα είδη προσωπικής φροντίδας Hermés συμπληρώνουν αυτή τη αριστοκρατική εμπειρία.


To site Grande Bretagne γράφει: Σας υποδεχόμαστε στην Σουίτα σας με μια αυθεντική παροχή καλωσορίσματος! Τι άραγε έστειλαν στον Πρόεδρο της Γαλλίας; Θα μάθουμε που θα μας πάει