Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Μεγιστάνας προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στην Κίνα για μία νύφη

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να γιορτάσουν την αγάπη τους με λουλούδια, σοκολάτες ή κάρτες... Αλλά ένας Κινέζος γαμπρός πέρασε σε άλλο επίπεδο με τη χρήση ενός ελικοπτέρου για να πάρει τη νύφη από έναν πολυσύχναστο δρόμο στη Σαγκάη χθες. Η προσγείωση η οποία προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος για πάνω από μια ώρα, είχε ως στόχο να συμβολίσει ότι «η αγάπη του ζευγαριού έπεσε από τον ουρανό», σύμφωνα με την People's Daily Online.

Ούτε το όνομα του γαμπρού ούτε της νύφης έχει γίνει γνωστό αλλά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στον άνδρα ως μεγιστάνα. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα, ένας από τους επιβάτες του ελικοπτέρου ήταν ο γαμπρός και ήταν στο δρόμο για να πάρει τη νύφη και να την οδηγήσει στην τελετή σύμφωνα με ένα παραδοσιακό κινέζικο γαμήλιο έθιμο. Το περιστατικό συνέβη στις 24 Ιουλίου σε κεντρικό δρόμο της Σαγκάης και προκάλεσε σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail κυκλοφοριακό χάος. Το ελικόπτερο μπλοκάρε το δρόμο και παρεμπόδισε την κυκλοφορία για πάνω από μια ώρα. Μερικοί οδηγοί απελπίστηκαν και κάλεσαν την αστυνομία που παρακολουθούσε άναυδη τη σκηνή.

Σύμφωνα με μάρτυρες, οι διοργανωτές της πτήσης, η νύφη και ο γαμπρός προσέλαβαν το ελικόπτερο, για να εκφράσουν ότι η αγάπη τους είχε «πέσει από τον ουρανό». Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στην τοπική εφημερίδα Jie Fang Daily ότι το κόστος για μια παρόμοια πτήση κυμαίνεται από 20.000 γιουάν (2.280 λίρες) έως έξι εκατομμύρια γιουάν (683.000 λίρες) ανά ώρα. Ο εκπρόσωπος είπε επίσης ότι το ζευγάρι ήταν υπεύθυνο για την πορεία του ελικοπτέρου αλλά και για τον τόπο που αυτό θα προσγειωνόταν. Πολλά άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέκριναν το ζευγάρι για το πόσο εγωιστικά οργάνωσαν το γάμο τους χωρίς να υπολογίζουν για τον υπόλοιπο κόσμο που ενοχλούσαν ενώ κάποιοι έκαναν λόγο και για κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας.

nyfi1nyfi2nyfi3nyfi4nyfi5nyfi6