Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Καλλιστεία Βέσπας στην Πρέβεζα

Την ευκαιρία να θαυμάσουν πανέμορφα μοντέλα κλασσικών Βεσπών εχουν οι Πρεβεζάνοι και όσοι έχουν επισκεφθεί την πόλη την Παρασκευή το απόγευμα.

Πάνω από 300 "σφήκες" και vespisti από Αθήνα, Αμύνταιο, Άρτα, Αχαΐα, Βέροια, Βόλο, Δράμα, Ηγουμενίτσα, Ηλεία, Ηράκλειο, Θεσ/νίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καστοριά, Κατερίνη, Κεφαλονιά, Κιλκίς, Λαμία, Λάρισα, Ναύπακτο, Ναύπλιο, Πειραιά, Σάμο, Σέρρες, Σκιάθο, Τρίκαλα, Χανιά, Χίο αλλά και από Ιταλία, Σερβία, Γαλλία, Γερμανία, Αλβανία και Κροατία, γέμισαν ασφυκτικά την παραλία της πόλης και παρατάχθηκαν στην σειρά στα καλλιστεία Βέσπας που διοργανώθηκαν, στα πλαίσια της Πανελλήνιας συνάντησης Βέσπας που πραγματοποιείται στην πόλη μας

Τόσο οι συμμετέχοντες, όσο και οι περαστικοί έδειχναν να απολαμβάνουν το θέαμα, αφού ήταν πραγματικά μοναδικό, ενώ δεν παρέλειπαν να φωτογραφηθούν με κάποιο από τα πανέμορφα και καλοσυντηρημένα μοντέλα .

Σήμερα στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Γιάννης Ρίτσος". Ενώ μέχρι την Κυριακή αναμένονται και άλλες αφίξεις Vespisti στην Πρέβεζα.