Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Pippa Midleton!

Σήμερα είναι η πιο σημαντική μέρα στη ζωή της Pippa Middleton. H μικρή αδερφή της Δούκισσας του Cambridge που πριν από 6 χρόνια έκλεψε την παράσταση στον γάμο του πριγκιπικού ζεύγους, σήμερα παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, James Matthewsκαι είναι απίστευτα ευτυχισμένη.

Πολλά γεγονότα συνέβησαν γύρω από αυτόν τον γάμο και πολλά από αυτά παράξενα, αφού το -σε πολύ λίγο- καινούργιο ζευγάρι απαγόρευσε σε όλα τα ανύπαντρα ζευγάρια να φέρουν την/τον συνοδό τους. Ο αδερφός του μέλλοντα συζύγου της, θα έρθει χωρίς την φίλη του Vogue Williams, ενώ αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει για τον αδερφό της, με τις φήμες να αναφέρουν πως θα έχει στο πλευρό του την σύντροφο του Donna Air.

Η Meghan Markle από την άλλη θα δώσει το παρών στον απόλυτο γάμο της χρονιάς, στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, αλλά σύμφωνα με πληροφορίς θα είναι μόνο στην δεξίωση και όχι στην τελετή. Δεν έχουμε λόγο να σχολιάσουμε το ζευγάρι, ο γάμος είναι δικός τους και κάνουν ότι θέλουν εκείνοι.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William απαθανατίστηκαν να φεύγουν πριν από λίγο από το Kensington με προορισμό την εκκλησία στο Berkshire. Στη φωτογραφία φαίνεται να έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα σινιόν κότσο και να φορά ένα καπέλο.

nintchdbpict000325221291

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τόσο το υπόλοιπο σύνολο της, όσο και τη νύφη. Μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκε και ο Roger Federer με τη σύζυγο του, ενώ η σύντροφος του αδερφού της James, Donna, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Wedding Of Pippa Middleton And James Matthews 1

Πρώτη από τους καλεσμένους έφτασε η ξαδέρφη των William και Harryπριγκίπισσα Eugene με τον φίλο της Jack Brooksbank, ενώ και ο θείος της Pippa MiddletonGary Goldsmith, ήταν εκεί μαζί με την όμορφη κόρη του Tallulah, που αν και μόλις 14 ετών ήταν εντυπωσιακή μέσα στο φόρεμα Mary Katrantzou που φορούσε.