Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Ισλανδία μέσα από τα μάτια των επισκεπτών της

Η αραιοκατοικημένη Ισλανδία, με τα άλλοτε άγρια, άλλοτε ήρεμα αλλά πάντα εντυπωσιακά τοπία της αποτελεί έναν πολύ ξεχωριστό προορισμό.

Επιβλητικοί παγετώνες, χιονοσκεπείς βουνοκορφές, εκθαμβωτικοί καταρράκτες και γαλήνιες λιμνοθάλασσες συνθέτουν το παζλ της γοητείας αυτής της χώρας, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό των φωτογράφων.

Το φως του ήλιου βλέπει την Ισλανδία για περίπου πέντε ώρες την ημέρα στη διάρκεια του χειμώνα και πολλές φορές το σκηνικό του καιρού γίνεται δραματικό. Αποτελεί ωστόσο εξαιρετικό σημείο για να απολαύσει κανείς το Βόρειο σέλας.

Η αεροπορική εταιρεία  Icelandair κάλεσε τους επιβάτες της να ανεβάσουν στο Instagram τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες τους από τη χώρα με το hashtag #MyStopover. Το hashtag προέκυψε από την ενέργεια της εταιρείας να ενθαρρύνει τους επιβάτες της, όπως εξηγεί η Daily Mail, να κάνουν μια στάση στην Ισλανδία κατά τη μετακίνησή τους στον προορισμό τους.

Μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω.

aldfjahjsaj2aldfjahjsaj3aldfjahjsaj4aldfjahjsaj5aldfjahjsaj6aldfjahjsaj7aldfjahjsaj8aldfjahjsaj9aldfjahjsaj10aldfjahjsaj11