Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Εκπληκτικά αριστοκρατικά νυφικά από το μακρινό Ντουμπάι!

Πλησιάζει η μέρα του γάμου σου και ψάχνεις τις καλύτερες προτάσεις σε νυφικά φορέματα, για τo φετινό φθινόπωρο/χειμώνα;

Πάμε να ταξιδέψουμε ως το Ντουμπάι για δούμε τα σαγηνευτικά και μοναδικά νυφικά της υπέροχης σχεδιάστριας του Ντουμπάι, Joumana Al Hayek.

 

 

Η σχεδιάστρια

sxediastria-doubai

Το ατελιέ Dar Sara της σχεδιάστριας Joumana Al Hayek εδώ και 15 χρόνια δημιουργεί νυφικά σε δική του ξεχωριστή γραμμή, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας με μοναδικό στόχο να κάνει τη σημαντικότερη ημέρα στη ζωή μιας γυναίκας αλησμόνητη.

nifika-doubai1

nifika-doubai2
Χρησιμοποιεί ακριβά υφάσματα από Γαλλία και Ιταλία.Θεωρεί ότι το νυφικό πρέπει να είναι από επιλεγμένα και πολύς καλής ποιότητας υφάσματα γιατί η μέρα του γάμου είναι ξεχωριστή.

nifika-doubai4 

nifika-doubai5 

nifika-doubai6

Δεν είναι λίγες οι νυμφες που επιλέγουν «πριγκιπικά» νυφικά, φορέματα δηλαδή πιο «πλούσια» σε ύφασμα και ραφή, με δαντέλα ή όχι, και γενικότερα πιο «θεατρικά» και αριστοκρατικά.

Συνδυάζονται με όμορφα νυφικά χτενίσματα, τιάρες και είναι ιδανικά για πιο «κυριλέ» γάμους. Ταιριάζουν σε διάφορους σωματότυπους, καθώς προσαρμόζονται ανάλογα και ακολουθούν το σώμα στα σημεία που πρέπει.. Νυφικά σε γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα σας για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

nifika-doubai7 

nifika-doubai8 

nifika-doubai9

Νυφικά με δαντέλα, νυφικά με ουρά, νυφικά στράπλες και άλλα πολλά σχέδια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας.

nifika-doubai10 

nifika-doubai11 

nifika-doubai12

Μοναδικά νυφικά, αριστοκρατικά με ξεχωριστές λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski και πολύτιμες πέτρες σε χειροποίητες γαλλικές δαντέλες και καταπληκτικά υφάσματα όπως πολυτελή σατέν, κ.α.

nifika-doubai13 

nifika-doubai14

nifika-doubai15 

nifika-doubai16