Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αυτή είναι η καινούργια βίλα της Lady Gaga – Θα μείνετε άφωνοι!

Το υπερπολυτελές… κάστρο που απέκτησε η «διάδοχος» της Μαντόνα

Η «επόμενη» βασίλισσα της ποπ αγόρασε ένα σπίτι στο Μαλιμπού, η αξία του οποίου αγγίζει τα 23 εκατομμύρια δολάρια. Είναι το σπίτι τόσο εξεζητημένο όσο και η σταρ; Δείτε εσωτερικές και εξωτερικές φωτογραφίες του σπιτιού και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Η βίλα χτίστηκε το 2005 οπότε θεωρείται σχετικά νεόδμητη, έχει μεσογειακή αρχιτεκτονική και τα χρώματα είναι όλα κομψά και συνδιασμένα αρμονικά μεταξύ τους, πάντα σε γήινους τόνους. Το ξύλο είναι βασικό στοιχείο του σπιτιού και κυριαρχεί σε όλους τους χώρους, ενώ όλα τα βασικά δωμάτια έχουν απεριόριστη θέα στον ωκεανό. Το εσωτερικό περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το master bedroom το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει την δική του τεράστια βεράντα ώστε να απολαμβάνει η Lady την θέα. Δώδεκα μπάνια, ένα home theater, ένα playroom με ηλεκτρονικές μπασκέτες και άλλα παιχνίδια, ένα κελάρι με πάνω από 800 μπουκάλια κρασί και –κρατηθείτε- μία αίθουσα bowling με δύο διαδρόμους για να παίζει με τους φίλους της, είναι μερικοί από τους υπόλοιπους βασικούς χώρους του σπιτιού. Ότι θα της άρεσε το κρασί το φανταζόμασταν, ότι είναι όμως τόσο αθλητικός τύπος που θα θέλει να παίζει bowling και μπάσκετ μέσα στο σπίτι, δεν το περιμέναμε καθόλου.

 

Αυτό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο σπίτι είναι τα ψηλά ταβάνια με τα ξύλινα εμφανή δοκάρια που όχι μόνο κάνουν τους χώρους να φαίνονται ακόμα μεγαλύτεροι από ότι είναι αλλά επίσης δίνουν πολύ έντονο στυλ το οποίο παραπέμπει στην Ιταλική Τοσκάνη. Τόσο τα καθιστικά όσο και οι τραπεζαρίες, είναι όλοι μεγάλοι ενιαίοι χώροι και σχεδόν σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν εντυπωσιακοί σιδερένιοι πολυέλαιοι. Το οίκημα διαθέτει επίσης ένα ξεχωριστό δωμάτιο με χρηματοκιβώτιο υψίστης ασφαλείας για τα πανάκριβα κοσμήματά της, ένα γυμναστήριο για να διατηρείται καλλίγραμμη, μία πισίνα με θαλασσινό νερό, ένα σπιτάκι-ξενώνα, ξεχωριστό σπα και ένα γήπεδο για για να παίζει bocce (παιχνίδι με μπάλες προερχόμενο από την Ιταλία).

Μόλις διαβάσαμε ότι η εκκεντρική τραγουδίστρια αγόρασε νέο σπίτι, ψάξαμε να βρούμε φωτογραφίες, περιμένοντας να δούμε ένα glamorous, «γυαλιστερό», υπερ-μοντέρνο, διαφορετικό, σίγουρα υπερβολικό και κραυγαλέο σπίτι. Με μεγάλη μας έκπληξη -και ανακούφιση- αντικρύσαμε ένα σπίτι κομψό, διακριτικό, χωρίς έντονα στοιχεία, χρώματα και διακοσμητικά. Σίγουρα θα συμφωνήσετε και εσείς ότι αν δεν σας λέγαμε πως αυτό είναι το σπίτι της Lady Gaga, δεν θα σας περνούσε ποτέ από το μυαλό, όσο καιρό και αν μαντεύατε. Τελικά φαίνεται ότι η πληθωρική σταρ είναι εξεζητημένη μόνο στις δημόσιες εμφανίσεις της και πολύ πιο «προσγειωμένη» στις ιδιωτικές τις επιλογές.

Ένα άλλο στοιχείο που μας εντυπωσίασε -και το κρατήσαμε για το τέλος- είναι ότι μέσα στο κτήμα που βρίσκεται το σπίτι, υπάρχει και στάβλος χωρητικότητας οχτώ αλόγων. Και επειδή τι να τα κάνεις τα άλογα άμα δεν έχεις τον χώρο να τα ιππεύεις και να τα προπονείς, επίσης υπάρχει ειδικός περιφραγμένος χώρος για ιππασία και ντρεσάζ (ειδική προπόνηση αλόγων με σκοπό τη βελτίωση των ιππικών τους ικανοτήτων). Τελικά η Lady Gaga εκτός από την μουσική φαίνεται να αγαπάει πολύ και τα παιχνίδια, αφού το σπίτι είναι γεμάτο από αυτά…

Πρώην ιδιοκτήτης της έπαυλης ήταν ο Dan Romanelli, ένας από τους μετόχους της Warner Bros, ο οποίος αγόρασε το 2000 το κτήμα για μόλις δύο εκατομμύρια δολάρια, έχτισε το σπίτι, τους στάβλους και τα γήπεδα και έκανε μια χαρά απόσβεση μετά από την πώληση του στην διάσημη τραγουδίστρια. Καλορίζικο λοιπόν και να τα περνάει καλά στο νέο της σπίτι η Lady!