Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ: Αυτό το μωρό έχει τρύπα στα μάτια και την καρδιά!



Ο μικρούλης Τζέικομπ Ντάφυ, από την Βρετανία, μπορεί να είναι μόλις ενός έτους, όμως φαίνεται πως αποτελεί έναν ιδιαίτερα γενναίο μαχητή…

Αν και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, εκείνος τους διέψευσε πανηγυρικά!

Το αγοράκι γεννήθηκε έχοντας τρύπα στα μάτια και την καρδιά, ενώ παράλληλα πάσχει από νυσταγμό, μικροφθαλμία και καταρράκτη! Όπως καταλαβαίνετε, το παιδί βλέπει με δυσκολία…

Συγκεκριμένα, ο νυσταγμός κάνει τους οφθαλμούς να συσπώνται, και η μικροφθαλμία τον έχει αφήσει με τον ένα βολβό μικρότερο από τον άλλον.

Και τα προβλήματα υγείας του δεν περιορίζονται μόνο στα μάτια… Ο μικρούλης πάσχει από μια σπάνια νόσο που δεν επιτρέπει στα δάχτυλα του να αναπτυχθούν, ενώ έχει 12 δάχτυλα σε χέρια και πόδια!

Και η λίστα μεγαλώνει, καθώς ο μικρούλης είναι αλλεργικός στο γάλα (!) ενώ γενικά δυσκολεύεται να καταπιεί το οτιδήποτε, λόγω ενός ανατομικού προβλήματος που έχει στο λαιμό.

Η 24χρονη μητέρα του Ρέιτσελ Χένρι, και ο 28χρονος πατέρας του Τζον Ντάφυ, μιλούν για ένα θαύμα: «Κανείς δεν έδινε μεγάλες πιθανότητες στο παιδί μας. Όμως είναι πολεμιστής και δεν το βάζει κάτω. Το περίεργο είναι πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κανείς από τους γιατρούς που με παρακολουθούσαν δεν είχε καταφέρει να διαγνώσει το παραμικρό».

Τα νέα, ωστόσο, είναι ευχάριστα για εκείνον, καθώς τώρα που έγινε ενός έτους, οι γιατροί μπορούν να προχωρήσουν σε επεμβάσεις, οι οποίες θα καλυτερέψουν τη ζωή του! Έτσι, τους επόμενους μήνες, οι γιατροί θα ξεκινήσουν τις επεμβάσεις για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.