Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Κόσμος



Το μήνυμα της Ρωσίας προς την Ευρώπη: Αν πάρετε τα περιουσιακά στοιχεία μας, έχουμε μια απάντηση που θα πονέσει

Μια σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε σήμερα την Ευρώπη ότι η Ρωσία έχει ήδη σχεδιάσει νομοθεσία για να προχωρήσει σε αντίποινα, αν κατασχεθούν από τη δύση ρωσικά περιουσιακά στοιχεία ύψους σχεδόν 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων και χρησιμοποιηθούν για να βοηθηθεί η Ουκρανία.



Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες πριν και μετά τις πλημμύρες στο Ντουμπάι

Οι πρωτοφανείς, καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις βύθισαν κάτω από το νερό τμήματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων την περασμένη εβδομάδα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε…λίμνη. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πλημμύρα που έχει καταγραφεί στην χώρα.



Γερμανία: Συνελήφθη μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Οι γερμανικές αρχές προχώρησαν σε σύλληψη μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συνεργάτη του ευρωβουλευτή του δεξιού κόμματος «Εναλλακτική για Γερμανία», Μαξιμίλιαν Κραχγια, για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.



Μιλάνο: Προς απαγόρευση οδεύει το παγωτό και η πίτσα μετά τα μεσάνυχτα

Οι Αρχές του Μιλάνου, ετοιμάζονται να απαγορεύσουν την κατανάλωση παγωτού και πίτσας μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να αντιμετωπίσει τα παράπονα που υπάρχουν για αυξημένο θόρυβο.

Συγκεκριμένα προτείνει έναν νέο νόμο για την απαγόρευση του παγωτού μετά τα μεσάνυχτα, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την «ειρήνη και την υγεία» των κατοίκων.



Ερντογάν: «Ο Μ.Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας – Κάποια μέρα θα λογοδοτήσει»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς τον παρομοίασε με τον Χίτλερ.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν σε δηλώσεις του μέσα από το αεροπλάνο ανέφερε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα έρθει κάποια μέρα αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και τότε θα πρέπει να λογοδοτήσει.



Μεντβέντεφ: «Εύχομαι στις ΗΠΑ έναν δεύτερο εμφύλιο πόλεμο και πλήρη κατάρρευσή τους»

O αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και πρώην πρόεδρος της χώρας, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολίασε την έγκριση παροχής βοήθειας στην Ουκρανία ύψους 61 δισ. δολαρίων, ευχόμενος στις ΗΠΑ, να βιώσουν έναν δεύτερο εμφύλιο πόλεμο.