Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κόσμος



Βουλγαρία - BTA: Σχεδόν 36.000 άνθρωποι έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών

Περίπου 2.000 πολίτες υπέβαλαν αίτηση για να ενταχθούν στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών σε λιγότερο από ένα μήνα - από τις αρχές Μαρτίου.



Μακελειό στη Μόσχα – Κρεμλίνο: Δεν προβλέπεται προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων

Με ανακοίνωσή του, το Κρεμλίνο γνωστοποιεί πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει προβλέψει προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης στο Crocus City Hall της Μόσχας.



Στη φυλακή της Ουγγαρίας παραμένει η ιταλίδα δασκάλα που κατηγορείται για επίθεση σε νεοναζί

Η ουγγρική δικαιοσύνη δεν ενέκρινε τη μετατροπή της προφυλάκισης της Ιλάρια Σάλις σε κατ΄οίκον περιορισμό. Πρόκειται για την ιταλίδα δασκάλα, η οποία κατηγορείται για επίθεση κατά νεοναζί, στη Βουδαπέστη, τον Φεβρουάριο του 2023.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο στην ουγγρική πρωτεύουσα, η Σάλις μεταφέρθηκε στην δικαστική αίθουσα δεμένη με αλυσίδα.



Τζόρτζια Μελόνι: Μήνυση σε ιστορικό που δήλωνε ότι «μέσα στην ψυχή της είναι νεοναζί»

Μήνυση κατά του γνωστού φιλόλογου, συγγραφέα και ιστορικού Λουτσιάνο Κάνφορα κατέθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.



Ομπάμα και Κλίντον συγκεντρώνουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν

Συγκέντρωση εκατομμυρίων δολαρίων για την προεκλογική του εκστρατεία ο ένας, φόρος τιμής για αστυνομικό που σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος ο άλλος: Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ, αντίπαλοι στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, θα βρεθούν αμφότεροι σήμερα στη Νέα Υόρκη.



Βαλτιμόρη: Πόσα και ποια φορτία έχουν «κολλήσει» μετά την κατάρρευση της γέφυρας

Το εμπόριο αυτοκινήτων μεταξύ ΗΠΑ – Γερμανίας αλλά και οι ασφαλιστικές εταιρείες πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο από το ναυάγιο του πλοίου Dali και η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη.