Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ήλιος με δόντια σε όλη τη χώρα



Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά και από τα βόρεια θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014. 
Το πρωί στα ηπειρωτικά σημειώθηκαν τοπικές ομίχλες ενώ κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια, παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.