Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μονομαχία αρκούδων στη μέση του δρόμου (Βίντεο)



Απίστευτο βίντεο, καταγράφει τη μάχη μεταξύ των δυο ζώων στη μέση του δρόμου.

Στο  βίντεο που ακολουθεί και έχει κάνει πάνω από 200.000 χτυπήματα μέσα σε 72 ώρες, βλέπουμε δυο αρκούδες να παιζουν ξύλο στη μέση του δρόμου. Οι δύο αρκούδες που στην αρχή φαίνεται να παλεύουν έξω από ένα σπίτι, γίνονται ένα κουβάρι με αποτέλεσμα να κατρακυλούν στο δρόμο και να συνεχίζουν τη μάχη εκεί.

Οι αντίπαλοι φαίνεται να είναι ίσοι, ενώ, όταν τα πνεύματα αρχίζουν να ηρεμούν η μια από τις δύο αποφασίζει πως δεν θέλει να εγκαταλείψει τη μάχη και ρίχνεται εκ νέου σ" αυτήν με μεγαλύτερο σθένος αυτή τη φορά.  Ο αγώνας έχει μεταφερθεί στο δρόμο και κανένα από τα δύο ζώα δεν φαίνεται να κάνει πίσω. Ακολουθούν μπουνιές και απανωτά χτυπήματα με τον δρόμο να θυμίζει ρινγκ.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από διερχόμενο,  από το σημείο οδηγό, που σάστισε από το παράξενο θέαμα και αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο, κάνοντας ρεκόρ προβολών.

Ο καυγάς, μοιάζει πολύ με έναν ανθρώπινο με τη μόνη διαφορά ότι, ίσως, είναι πιο βίαιος. Ακόμη, εγείρονται ερωτήματα για το πως βρέθηκαν οι δυο αρκούδες στο σημείο.

document.write( "" );