Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πάρτι



Σε νέους μπελάδες ο πρίγκιπας Χάρι

Με νέα προβλήματα έρχεται αντιμέτωπος ο πρίγκιπας Χάρι, αφού μία πρώην χορεύτρια, που ισχυρίζεται ότι τον φίλησε σε βραδινή έξοδο στο Λας Βέγκας το 2012, απειλεί να διαρρεύσει απρεπείς φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και σε γνωστή πλατφόρμα.



Σωτήρης Τσιόδρας: Τα μαθητικά χρόνια στη Φωκίωνος Νέγρη, τα πάρτι και το Harvard

Η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα που έγινε συνήθεια, σταματά. Στο εξής θα τον βλέπουμε λιγότερες φορές, ενώ θα μαθαίνουμε τις εξελίξεις και από γραπτές ανακοινώσεις, εφόσον δεν συντρέχει λόγος.



Ο Ρουβίκωνας κάνει πάρτι για να καλύψει έξοδα

Ο Ρουβίκωνας καλεί απόψε μετά τις 21:00 για... μπύρα τους φίλους και μέλη του, ώστε να τους ενισχύσουν οικονομικά στα δικαστικά έξοδα που έχουν ελέω των διώξεων για τις κατά καιρούς επιθέσεις τους σε διάφορα σημεία και χώρους.



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκλεισε τα 44 και το γιόρτασε με ένα πάρτι γεμάτο σταρ!

Τα 44 έκλεισε σήμερα ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το γιόρτασε δεόντως. Το πάρτι γενεθλίων του το έκανε την Παρασκευή στο Spring Place του Μπέβερλι Χιλς και ήταν γεμάτο από αστέρες του Χόλιγουντ.



Αυτός ο 6χρονος κάλεσε 32 συμμαθητές του σε πάρτι, αλλά δεν πήγε κανείς

Ένα εξάχρονο αγόρι από την Αριζόνα των ΗΠΑ έλαβε πολλές θερμές ευχές και ειδικές προσκλήσεις, όταν μια λυπητερή φωτογραφία από τα γενέθλιά του έγινε viral στο Διαδίκτυο.



Απίστευτη ιστορία! Αυτή η μάνα πίστευε ότι η κόρη της είναι νεκρή ... μέχρι που τη βρήκε ζωντανή σε πάρτι

Κι όμως αυτή η ιστορία όσο απίστευτη και αν ακούγεται είναι αληθινή!

Η ηλικίας 31 ετών, Λουζάιντα Κουέβας, είχε πάει στο πάρτι γενεθλίων της κόρης μιας φίλης της, όταν παρατήρησε ένα κοριτσάκι με μαύρα μαλλιά, το πρόσωπο του οποίου της φάνηκε εξαιρετικά οικείο.