Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θύμα της... κίνησης ο υπουργός Μεταφορών!



Χιλιάδες ήταν οι εκδροµείς του Πάσχα που εγκλωβίστηκαν σε µποτιλιαρίσµατα και µεταξύ τους ήταν και ο ίδιος ο (αρµόδιος για το οδικό δίκτυο) υπουργός Υποδοµών, Χρήστος Σπίρτζης.

Μαζί µε την οικογένειά του πέρασε τις ηµέρες του Πάσχα στα Τζουµέρκα και στη διάρκεια της επιστροφής του έµεινε σχεδόν καθηλωµένος στο αυτοκίνητό του, που οδηγούσε ο ίδιος, στη σήραγγα της Κλόκοβας, όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί και επιβάτες αυτοκινήτων.

Ο λόγος, εκτός από την πολύ µεγάλη κίνηση, ήταν πως στο συγκεκριµένο σηµείο και ειδικότερα στην έξοδο από τη σήραγγα οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας γίνονται µία και µάλιστα για περίπου δέκα χιλιόµετρα µέχρι να ξαναγίνουν δύο.

Ο κ. Σπίρτζης ο οποίος είχε την ευκαιρία να βιώσει όσα βίωσαν χιλιάδες εκδροµείς του Πάσχα, αφηγήθηκε την «περιπέτεια» σε φίλο του, ο οποίος µε χιούµορ τού απάντησε: «Να κάνεις τα παράπονά σου στον αρµόδιο... υπουργό».

Πάντως, όπως ο ίδιος έλεγε, µέχρι τον Ιούνιο θα έχει ολοκληρωθεί το έργο και η ταλαιπωρία θα σταµατήσει, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η µία από τις δύο σήραγγες ενδεχοµένως να πάρει το όνοµα «Αναστάσιος Πεπονής» προς τιµήν του αείµνηστου υπουργού, ο οποίος καταγόταν από το Μεσολόγγι.

Σηµειώνεται ότι προ ηµερών στο καφενείο της Βουλής ο κ. Σπίρτζης άκουσε τα συγχαρητήρια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τους αυτοκινητοδρόµους που παραδόθηκαν λίγες ηµέρες πριν από τις γιορτές του Πάσχα.