Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Εκλεψαν το κινητό της μητέρας του Αλέξη Τσίπρα



Η μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, η Αρίστη Τσίπρα είχε πάει στο κοιμητήριο Αθηνών και όταν έφυγε, συνειδητοποίησε ότι μέσα στο μικρό τσαντάκι που είχε μαζί της, δεν υπήρχε το κινητό της.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της στον Διόνυσο ειδοποίησε την ασφάλεια του πρωθυπουργού πως δεν θα έχει κινητό γιατί της το έκλεψαν.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και αστυνομικός της ασφάλειας του πρωθυπουργού ειδοποίησε τα κεντρικά για να βρεθεί άμεσα το κινητό τηλέφωνο καθώς υπήρχε ο φόβος πρόσβασης σε ιδιωτικές φωτογραφίες της οικογένειας του πρωθυπουργού.

Τελικά το σήμα του κινητού βρέθηκε, με τη συνεργασία της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε μια μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια.

Δράστης της κλοπής ήταν ένας νεαρός (26-28 ετών) Ρομά, ο οποίος ήταν μέλος σπείρας που έκλεβε κινητά έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία. Με εισαγγελική παραγγελία έγινε επιχείρηση στο σπίτι στα Άνω Λιόσια.

Το κινητό βρέθηκε αφού ο νεαρός σκόπευε να το πουλήσει τη Δευτέρα. Η συσκευή παραδόθηκε στη μητέρα του πρωθυπουργού, η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς αλλά τους είπε πως «δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία».