Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

παιδιά



Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έναντι της ιλαράς στον παιδικό πληθυσμό σε οικισμούς Ρομά

Στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΟΔΥ για την πρόληψη εμφάνισης αλλά και μη διασποράς κρουσμάτων ιλαράς, κλιμάκια του Οργανισμού, με τη συμμετοχή των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ), ξεκίνησαν από τις 12 Μαρτίου, να εμβολιάζουν μαζικά κατά της ιλαράς – ερυθράς – παρωτίτιδας τον παιδικό πληθυσμό, ηλικίας 1-14 χρόνων, σε οικισμούς Ρομά εντός των διοικητικών ορίων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Πελοπον



ΠΟΥ: Θύματα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου σχεδόν 1 στα 6 παιδιά

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν ότι περίπου το 16% των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών δηλώνουν ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης στο διαδίκτυο το 2022.



Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 22 ετών στον 63χρονο απόστρατο που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή κάθειρξης 22 ετών και εννιά μηνών, στον 63χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας που κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του σε ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου. 



Επίδομα γέννησης: Πόσο θα αυξηθεί – Πώς καθορίζεται η ενίσχυση

Το επίδομα γέννησης αναμένεται να αυξηθεί μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου και τροποποιήθηκε ως προς το καθορισμό της ενίσχυσης.



Η Ολλανδία πήρε πίσω την πρόταση να αντικατασταθεί στα μητρώα ο όρος «μητέρα» με το «γονέας από τον οποίο γεννήθηκε το παιδί»

Το ολλανδικό υπουργικό συμβούλιο τα  μάζεψε σχετικά με την πρόταση αντικατάστασης της λέξης «μητέρα» στο μητρώο πολιτών της χώρας, αναφέρει η AD. Σύμφωνα με το oλλανδικό δημοσίευμα, τη Δευτέρα είχε γίνει γνωστό ότι η πρόταση του υπουργικού συμβουλίου είχε υποβληθεί στην ολλανδική Bουλή ως μέρος ενός πακέτου τροποποιήσεων στη διατύπωση των υφιστάμενων νόμων.



Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της

Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η Κατερίνα Στικούδη η οποία τις τελευταίες ώρες κρατά στην αγκαλιά έναν ακόμα καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η εκρηκτική perfomer, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού της ενώ εκείνη είναι πιο όμορφη από ποτέ.