Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Το μήλο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου



Πολλά είναι τα θαύματα που κάνει η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου.

Ο κόσμος προσεύχεται, αγωνίζεται και η Αγία μας βοηθάει.

"Ονομάζομαι Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Είμαι το 3ο παιδί στην οικογένεια. Όταν η μητέρα μου ήταν 3 μηνών έγκυος στο 3ο παιδί και φυσικά δεν ήξερε τι έχει γιατί πριν 30 χρόνια δεν υπήρχε υπέρυχος είδε ένα όνειρο. Μια μαυροφορεμένη γυναίκα που κρατούσε ένα μήλο στο χέρι και της είπε: Θα κάνεις κορίτσι και θα το ονομάσεις Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Η μητέρα μου πίστεψε αμέσως στα λόγια της και ήταν σίγουρη ότι θα κάνει κορίτσι. Όταν γεννήθηκα είχα στο μέτωπο ένα σημάδι. Ένα κόκκινο σταυρό ο οποίος έφυγε μετά από λίγες μέρες. Με βάπτισαν στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Θεσσαλονίκη. Έχω πάει και στο μοναστήρι στην Αθήνα και είναι πολύ όμορφο...."

Το Θαύμα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου...χάρισε ένα παιδάκι μετά από 17 χρόνια προσπάθειας...!!!

Αγία μου Ειρήνη Χρυσοβαλάντου σε ευχαριστώ θερμά που μου χάρισες ένα παιδάκι μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.
Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς και όλοι μου έλεγαν πως θα αποκτήσω παιδί,αλλά τα χρόνια περνούσαν χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Πίστευα όμως στη χάρη σου,Μεγάλη μου Αγία,και είχα στηρίξει τις ελπίδες μου σε Σένα,αφού οι γιατροί δεν μπόρεσαν να μου κάνουν τίποτα.

Τώρα με τη δική σου βοήθεια απέκτησα ένα υγιέστατο αγοράκι που του χάρισα το όνομα ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ.Είχα πρόβλημα με την υγεία μου...αλλά με τη δική σου βοήθεια όλα πήγαν καλά. Σ`ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και πάντα όσο ζώ θα έχω το γλυκό σου όνομα στα χείλη μου...