Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ορθοδοξια



ΖΩΝΤΑΝΑ από την Pemptousia TV το ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους στη Θεσσαλονίκη από την Pemptousia TV, στις 20:00.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV πατώντας ΕΔΩ

Παρακολουθήστε το τρέιλερ:



Αρχιεπίσκοπος για νομοσχέδιο “γάμου ομοφυλοφίλων”: Καλό θα ήταν η ψηφοφορία να είναι ονομαστική

Ονομαστική ψηφοφορία για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τον γάμο ομοφυλοφίλων ζητά με δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 



Άγιον Όρος για γάμο ομοφυλοφίλων: “Είναι μεγάλο το έγκλημα. Ασελγούν στην ανθρώπινη φύση”

Το ζήτημα της νομοθέτησης γάμου ομοφυλοφίλων και η τεκνοθεσία κυριάρχησε στην έκτακτη διπλή Ιερά Σύναξη στο Άγιον Όρος η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στις Καρυές, παρουσία των 40 Κα



Κύπρος, αποστολή ope.gr: Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο Παραλίμνι

Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου υποδέχθηκε με αισθήματα πνευματικής χαράς και συγκίνησης η πόλη του Παραλιμνίου, με τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου να είναι το επίκεντρο καθώς από σήμερα, έως και την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, το μοναδικό θ



Συνέντευξη Μεσογαίας: “Μην καταστρέψετε τον άνθρωπο”

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την πολυσέλιδη εισήγησή του, στην Ιεραρχία της Τρίτης που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος μίλησε για τα καυτά ζητήματα που ανοίγονται για την κοινωνία με αφορμή το γάμο των ομόφυλων ενώ δε δίστασε να σχολιάσει την βιασύνη της πολιτείας να θεσμοθετήσει τόσο γρήγορα για ένα σοβαρότατο θέμα.



Αυτή είναι η εισήγηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας στην Ιεραρχία

Εισηγητής της έκτακτης Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ήταν σήμερα ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος σχετικά με το ζήτημα του “γάμου μεταξύ ομοφύλων”.