Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

οροι



Επίδομα στέγασης: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη χορήγησή του

Επίδομα στέγασης: Τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του επιδόματος στέγασης καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια». Πρόκειται για ένα προνοιακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε νοικοκυριά που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας.

 

Βασιλειάδης : Nα συμφωνήσουν οι ομάδες με τους όρους μας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρους πρόκειται να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League αν και εφόσον οι ομάδες συμφωνήσουν με αυτές, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.



Εικόνες ντροπής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Από τα κορδόνια κρέμονται οι οροί!

Στα ΤΕΠ του Βενιζελείου Νοσοκομείου δεν υπάρχουν ορθοστάτες για τους ορούς.

Η φαντασία των ασθενών όμως αποδεικνύεται αποτελεσματική:

Δένουν τους ορούς με κορδόνια και τους κρεμάνε στην οροφή!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσετο ekriti.gr



Ο Μακρόν... ανακοινώνει ανακωχή υπό όρους στη Λιβύη

Ο πρωθυπουργός της Λιβύης Φάγεζ αλ Σάρατζ και ο επικεφαλής των δυνάμεων που δρουν στην ανατολική Λιβύη, ο Χαλίφα Χάφταρ, δεσμεύθηκαν σήμερα να κηρύξουν ανακωχή υπό όρους και να προχωρήσουν στη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών σε όλη την επικράτεια της διχασμένης χώρας σε μια κοινή τους διακήρυξη έπειτα από τις συνομιλίες που είχαν νωρίτερα λίγο έξω από το Παρίσι υπό την αιγίδα του προέδρου



Οι όροι της εθελουσίας στο Star

Μετά τις απολύσεις των Τεχνικών, πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου ανακοινώθηκε στοStar για τους υπαλλήλους της εταιρίας «που εργάζονται με σύμβαση αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί πριν την 01/01/2014».

Ιδού οι όροι της: