Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ωρες



Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα

Μια δύσκολη περίοδο διανύει ο Πύρρος Δήμας ο οποίος εξομολογήθηκε πως έχασε τον φίλο και κουμπάρο του από τον κορωνοϊό. Παράλληλα, δύο χρόνια έχουν περάσει που έφυγε από την ζωή η γυναίκα του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.



Ποιές είναι οι αλλαγές στις Ώρες κοινής ησυχίας - Χειμερινή και θερινή περίοδος

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει όλους τους πολίτες για την αλλαγή στις ώρες κοινής ησυχίας μέσω του επόισημου λογαριασμού της στο Twitter.

 



Πόση ώρα ξοδεύουμε στο φαγητό; - Τρίτη θέση παγκοσμίως οι Έλληνες

Το ότι για τους περισσότερους από τους Έλληνες το φαγητό είναι απόλαυση και ιεροτελεστία παρά μία καθημερινή ανάγκη επιβίωσης το γνωρίζαμε. Αυτό που ίσως δεν ξέραμε είναι ότι ο χρόνος που δαπανούν οι Έλληνες για το φαγητό ποτέ και καφέ τους κατατάσσει στην πρώτη θέση στον κόσμο.



Ύπνος και ηλικία - Πόσες ώρες χρειάζεσται ανάλογα με τα χρόνια σας

Η υγεία και η ανάπτυξη μας επηρεάζεται σημαντικά από τον ύπνο που λαμβάνουμε καθημερινά, και οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι θα πρέπει όλοι να ακολουθούμε ορισμένες συστάσεις, όσον αφορά τη διάρκεια του ύπνου.



Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή - Γιατί ακύρωσε τις εμφανίσεις του;

Δύσκολες ώρες για τον πασίγνωστο τραγουδιστή, ο οποίος ακύρωσε τις εμφανίσεις του,λόγο του πρόβληματος  υγείας, που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί.



Το μήνυμα του Κώστα Ευριπιώτη μετά το σοβαρό χειρουργείο και τις δύσκολες ώρες που έζησε

Ο Κώστας Ευριπιώτης πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του...

Ο ηθοποιός πρόσφατα έκανε σοβαρό χειρουργείο αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. «Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου.