Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ομπάμα



Ομπάμα και Κλίντον συγκεντρώνουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν

Συγκέντρωση εκατομμυρίων δολαρίων για την προεκλογική του εκστρατεία ο ένας, φόρος τιμής για αστυνομικό που σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος ο άλλος: Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ, αντίπαλοι στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, θα βρεθούν αμφότεροι σήμερα στη Νέα Υόρκη.



O Ομπάμα πραγματοποιεί μετρήσεις για να δει αν οι ψηφοφόροι θέλουν να κατέβει η σύζυγός του Mισέλ για υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ

Σύμφωνα με τη New York Post ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζει ερωτηματολόγια σε ψηφοφόρους των Δημοκρατικών (δηλαδή πραγματοποιεί δημοσκοπήσεις) για να μάθει αν μία υποψηφιότητα της συζύγου του Μισέλ Ομπάμα θα τους ήταν αποδεκτή.

Οι Δημοκρατικοί βλέπουν πως η εκ νέου υποψηφιότητα του νυν προέδρου Τ.Μπάιντεν δεν «τραβάει» και αναζητούν αντικαταστάτη.

 



Το Obamacare και πάλι στο στόχαστρο των Ρεπουμπλικανών

Οι Δημοκρατικοί δεσμεύθηκαν σήμερα να προσβάλουν την απόφαση ομοσπονδιακού δικαστή του Τέξας που έκρινε αντισυνταγματικό το σύστημα υγειονομικής ασφάλισης που εισήγαγε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, μία απόφαση που ενθουσίασε τον Ντόναλντ Τραμπ, φανατικό πολέμιο του συστήματος που επέτρεψε την ασφάλιση πολλών εκατομμυρίων Αμερικανών.



Η δεύτερη καραμέλα του Μπούς στη Μισέλ Ομπάμα

Για άλλη μία φορά, ο Τζορτζ Μπους έδωσε μία καραμέλα στην Μισέλ Ομπάμα, αυτή τη φορά όμως, στην κηδεία του πατέρα του.



Toν Τζορτζ Μπους αποχαιρετούν οι προηγούμενοι πρόεδροι Μπάρακ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον

Toν Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο που πέθανε σε ηλικία 94 ετών αποχαιρετούν οι προηγούμενοι πρόεδροι Μπάρακ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον.



Ομπάμα για Μπους: Η Αμερική έχασε έναν πατριώτη και έναν ταπεινό υπηρέτη

«Η Αμερική έχασε έναν πατριώτη και έναν ταπεινό υπηρέτη» διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο Μπαράκ Ομπάμα, αποτίοντας φόρο τιμής στη δράση του Τζορτζ Χ. Ου. Μπους, η οποία επέτρεψε «να περιοριστεί η μάστιγα των πυρηνικών όπλων και να σχηματισθεί μια ευρεία διεθνής συμμαχία για να εκδιώξει έναν δικτάτορα από το Κουβέιτ».