Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Oι στυλιστικοί κανόνες που ακολουθεί η Κέιτ Μίντλετον



Αν υπάρχει ένας άνθρωπος επάνω στον πλανήτη τον οποίο όλες οι γυναίκες θα μπορούσαν να εμπιστευτούν με κλειστά μάτια ως προς τις στυλιστικές επιλογές, αυτή είναι η Κέιτ Μίντλετον.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, στο δρόμο προς το παλάτι άλλαξε ολοκληρωτικά την εμφάνιση της ως προς το ενδυματολογικό κομμάτι και κατάφερε να μεταμορφωθεί σε θεά του στιλ και της κομψότητας, πρότυπο χιλιάδων γυναικών.

Κάθε της σύνολο συμφωνεί με τις βασιλικές «γραμμές», παρόλα αυτά η Κέιτ δεν παύει να έχει το δικό της προσωπικό γούστο.

Αν θέλετε να μαγέψετε τους πάντες, ακολουθήστε δέκα από τις αρχές της.

Τα κοσμήματα που φοράει

Σκέφτεστε ποιο θα μπορούσε να είναι το αγαπημένο κόσμημα της Δούκισσας, αυτό που φοράει σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της; Ρομαντικές και πολύτιμες λευκές πέρλες είναι η απάντηση. Τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα αφού δεν εφάπτονται στο αυτί.

Το άνετο μαύρο παπούτσι

Μπορεί στα παραμύθια η πριγκίπισσες να φοράνε λαμπερά γοβάκια, ωστόσο η πραγματικότητα της Κέιτ διαφέρει. Λόγω των πολλών υποχρεώσεων και της ανάγκης να δίνει το «παρών» σε πολλές εκδηλώσεις προτιμάει την άνεση όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στην κίνηση. Ενα από τα must στην γκαρνταρόμπα της είναι οι μαύρες πλατφόρμες που ταιριάζουν με όλα τα σύνολα και την έχουμε δει να τις φοράει αρκετές φορές.

Το ρολόι στον καρπό της

Οταν μιλάμε για καλούς τρόπους, τότε αυτοί είναι σίγουρα τρόπος ζωής για μια Δούκισσα. Η Κέιτ φοράει πάντοτε το ρολόι της στον καρπό του χεριού της. Κι αν βιαστήκατε να σκεφτείτε πως είναι απλά θέμα φετίχ, σας λέμε ότι μάλλον είναι μια καλή εναλλακτική για τις στιγμές εκείνες που θέλει να μάθει τι ώρα είναι και σίγουρα δεν θα βγάλει το κινητό της από την τσάντα της για να ενημερωθεί, ούτε και θα ρωτήσει κάποιον από τον περίγυρο.

Οι μαύρες μπότες με τακούνι

Ιδανικά τις φοράει με ένα μονόχρωμο ή patterned παλτό που φτάνει πάνω από το γόνατο, ώστε να μοιάζει με φόρεμα και το αποτέλεσμα είναι πολύ σικ. Η Κέιτ καταρρίπτει το μύθο για τα τακούνια, αφού παίζει ακόμα και χόκεϊ φορώντας τα.

Το navy μπλέιζερ

Οταν αναζητά ένα ρούχο που θα το φορέσει για να αναβαθμίσει το σύνολό της ή για να κάνει το κατάλληλο layering ή ακόμα και για να της δώσει τη ζεστασιά που χρειάζεται, η Δούκισσα επιλέγει το σκούρο μπλε μπλέιζερ. Ενα κλασικό κομμάτι που αποδεικνύει ότι ταιριάζει τόσο με παντελόνια σε κάζουαλ στιγμές, όσο και με φορέματα.

Το διακριτικό μενταγιόν στο λαιμό

Μια σικ πινελιά στα look της αποτελούν τα διακριτικά, κομψά και λαμπερά μενταγιόν που κοσμούν το λαιμό της στις επίσημες συνήθως εμφανίσεις της. Σε αντίθεση με ότι θα περιμένατε, δηλαδή τα επιβλητικά κοσμήματα γεμάτα πολύτιμους λίθους.

Τα nude ψηλοτάκουνα

Παρότι το μαύρο είναι διαχρονικό και κλασικό, η Κέιτ συνδυάζει τα φορέματα της με nude ψηλοτάκουνες γόβες. Αναρωτιέστε γιατί; Η συγκεκριμένη απόχρωση δίνει χώρο στο ρούχο με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θέμα σχολιασμού.

Το μαύρο κλατς τσαντάκι στις επίσημες εξόδους

Θα έχετε παρατηρήσει ότι η Κέιτ κυκλοφορεί σπάνια με shopping bags ή άλλες ογκώδεις τσάντες, ιδιαίτερα βέβαια στα επίσημα events. Αντίθετα, το μαύρο κλατς είναι ένα από τα items που τη συνοδεύουν σε κάθε της παρουσία και ταιριάζει με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς, ακόμα κι όταν τολμάει να φορέσει ένα έντονο, φωτεινό φούξια φόρεμα.

Τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου

Είτε στον ήλιο το καλοκαίρι είτε το χειμώνα, η Κέιτ προστατεύει τα μάτια της από τις ακτίνες του ήλιου και προσθέτει μια προσωπική πινελιά στην εμφάνιση της με τα αγαπημένα της γυαλιά, που έχουν ελαφρώς τετράγωνο σχήμα.