Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εξαφανίστε τις ρυτίδες από το πρόσωπο σας και δείξτε μέχρι 5 χρονιά νεότερη με αυτήν την σπιτική κρέμα ματιών



Κατά τη διάρκεια της φυσικής γήρανσης, το δέρμα μας περνάει από 3 μεγάλες αλλαγές:Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!Αυτή η διαδικασία γήρανσης, μπορεί να συμβεί πρόωρα με την υπερβολική έκθεση στο ηλιακό φως.

Οι ακτίνες UV από τον ήλιο βλάπτουν το κολλαγόνο σας. Ενώ το σώμα σας ανταποκρίνεται με την ανοικοδόμηση ινών κολλαγόνου, απελευθερώνει ελεύθερες ρίζες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι οποίες βλάπτουν περαιτέρω τα κύτταρα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση αντηλιακών τακτικά και η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, είναι πολύ σημαντικά για να διατήρηση του δέρματός σας.

Στις άλλες αιτίες πρόωρων ρυτίδων, περιλαμβάνονται οι τοξίνες από το περιβάλλον και κυρίως το κάπνισμα. Μια πλήρης διατροφή, η άσκηση, η επίγνωση του τι εισάγετε στο σπίτι σας και η διακοπή του καπνίσματος, είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας (και ολόκληρο το σώμα σας!).Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να σταματήσετε τις κακές συνήθειες που τις προκαλούν, να εντάξετε υγιή έλαια στο δέρμα σας και να προωθήσετε τα υγιή κύτταρα του δέρματος με αντιοξειδωτικά. Εάν επίσης το δέρμα κάτω από τα μάτια σας φαίνεται φουσκωμένο ή κατεστραμμένο, θα πρέπει να ενσωματώσετε και αντιφλεγμονώδη συστατικά.

Αυτή η σπιτική κρέμα ματιών διαθέτει 3 συστατικά που κάνουν ακριβώς αυτό: Βιταμίνη Ε, αιθέριο έλαιο θυμαριού και έλαιο καρύδας. Η βιταμίνη Ε είναι ένα φανταστικό αντιοξειδωτικό, που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που βλάπτουν το δέρμα σας. Το παρθένο ελαιόλαδο μπορεί να ενυδατώσει πολύ καλά το δέρμα (και τα μαλλιά!) και είναι αντιφλεγμονώδες.

Το αιθέριο έλαιο από θυμάρι είναι ένα αντιοξειδωτικό, μπορεί να είναι και αντιφλεγμονώδες και χρησιμοποιείται για να σταθεροποιήσει το δέρμα.Υλικά:Διαδικασία:Αναμίξτε τα 3 συστατικά και κάντε μασάζ κάτω από τα μάτια σας, φροντίζοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια σας. Σκουπίστε την περίσσεια με μια πετσέτα ή χαρτοπετσέτα. Κάντε το, 1-2 ώρες πριν πάτε για ύπνο καθημερινά.Τα αιθέρια έλαια, έχουν μεγάλες συγκεντρώσεις και είναι ισχυρά. Είναι σημαντικό να ελέγχετε πάντα τις συγκεκριμένες οδηγίες ασφαλείας που παρέχονται. Κρατήστε τα μακριά από παιδιά, ηλικιωμένους και κατοικίδια ζώα. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τις μεμβράνες βλέννας και τα μάτια.

Αν κάποια αιθέρια έλαια έρθουν σε επαφή με τα μάτια σας, ξεπλύνετε τα μάτια σας με φυτικό λάδι όπως είναι το ελαιόλαδο και όχι με νερό.Ορισμένα έλαια ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα, εάν εφαρμοστούν σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Συνιστάται η εκτέλεση μιας δοκιμής πριν από τη χρήση. Για να κάνετε δοκιμή, τοποθετήστε μια σταγόνα στο πίσω μέρος του καρπού σας και αφήστε την για μια ώρα ή και περισσότερο. Εάν εμφανιστεί ερεθισμός ή ερυθρότητα, πλύνετε την περιοχή με ελαιόλαδο, στη συνέχεια ρίξτε κρύο νερό και μην χρησιμοποιήσετε το λάδι.