Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τips! για τις πρώτες σας καλοκαιρινές διακοπές



Τι γίνεται όταν δεν είστε πολύ καιρό μαζί αλλά πήρατε την απόφαση να περάσετε μαζί το καλοκαίρι σας;
Δύσκολο project ειδικά αν δεν θέλετε να επιστρέψετε single. Για το λόγο αυτό δείτε τι πρέπει να προσέξετε!

Αφού επιλέξετε το μέρος που θα πάτε, συνέχεια έχει η βαλίτσα. Τί παίρνετε μαζί και τί αφήνετε; Προσοχή, σκεφτείτε ψύχραιμα και κάντε έξυπνους συνδυασμούς από πριν που θα σας εξασφαλίσουν μία απλή αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Αποφύγετε να πάρετε μαζί σας όλη τη ντουλάπα, καμία δεκαριά ζευγάρια παπούτσια και όλα τα νεσεσέρ καλλυντικών. Δείξτε λακωνική πειθαρχία και θα βγείτε κερδισμένες.

Σεβασμός στον προσωπικό χώρο και χρόνο. Μην ξεχνάτε πως είστε διακοπές. Μπορεί να θέλει να κοιμηθεί λίγο παραπάνω, να θέλει το χρόνο του να ετοιμαστεί. Δεν σας βιάζει κανείς εξάλλου.

Χαλαρώστε. Είστε διακοπές. Μην αρχίσετε να γκρινιάζετε για την ακαταστασία και να προσπαθήσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα. Μην διανοηθείτε να κάνετε παρατήρηση για το πως έχει πετάξει τα παπούτσια του ή τα ρούχα του.

Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο στο να πετύχετε το άψογο μακιγιάζ και την τέλεια κυματιστή μπούκλα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο χαλαρές και φυσικές γίνεται. Αυτό θέλει κι εκείνος, να είστε σίγουρες.

Το νόημα των διακοπών είναι να διακόψετε από κάθε τι που κάνετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ακόμα κι απ΄την δίαιτα. Ό,τι κιλό ήταν να χάσετε το χάσετε. Απολαύστε το φαγητό χωρίς να μετράτε θερμίδες.

Ναι, το κινητό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πλέον. Και ναι, το FREE wi-fi έχει σώσει πολύ κόσμο σε ό,τι αφορά την επικοινωνία. Αλλά για λίγες ώρες κάθε μέρα θυμηθείτε να το κλείνετε. Ή να το αφήσετε χωρίς μπατάρια. Ή να το βάζετε στο αθόρυβο. Μείνετε με τον φίλο και απολαύστε την ησυχία και την ηρεμία των διακοπών μακριά απ΄όλους κι απ΄όλα.

Εxtra BONUS συμβουλή! Για κανέναν λόγο μην κατεβείτε βαμμένη και στολισμένη, πάνω σε 12ποντα στην παραλία. Η παραλία και η εξοχή θέλουν άλλο mood πιο απλό και ανεπιτήδευτο. Οι διακοπές δεν είναι για να τον εντυπωσιάσετε αλλά για να περάσετε χρόνο οι δύο σας, να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε.